Izpostavljeni izdelki

30641 VROČE PRODAJE 30651 MODUL

10pcs STM32F103VGT6 103VG LQFP-100 STM32F103VGT6

€40.01

Dragi prijatelji, kaj elektronske komponente morate storiti, da se obrnete na nas?Veliko naših zaloge niso na polici.Smo lahko obrnete na nas nenehno v procesu posodabljanja.Mi vam lahko pomagajo sodelovati z vsemi elektronskih komponent in integriranih vezij.

Novo

Brezžični NRF905 Sprejemnik, Modul Prenos Oddajnik Sprejemnik Odbor Z Anteno 433/868/915MHz FSK GMSK Nizke Moči PLL

Značilnosti: Tri-band sprejemnik frekvenca delovanja za mednarodno ISM band 433/868/915MHz GMSK modulacije, anti-motnje sposobnost, zlasti za industrijske nadzor aplikacij, ki uporabljajo DSS + PLL frekvenčni sintetizator, tehnologija, odlična stabilnost frekvence, visoka občutljivost, za dosego - 100dBm nizka obratovalna napetost (2.7 V), nizko porabo energije, pripravljenosti le 1uA maksimalni prenos

50pcs/veliko 2SA1266-GR 2SA1266 A1266 to-92 0.15 A 50V Na Zalogi