Moda Majhne Crossbody Torbe Za Ženske 2021 Mini PU Usnje Torba Messenger Bag Za Dekle, Belo Vrečko Dame Telefon Torbici

Opis:

100% Nov.

material:PU Usnje Velikost:Dolžina*širina*višina:17*6*12 cm, napaka o:1cm

Konverzije: 1 palca=2.54 cm, 1 cm=0.393 cm

Topel Nasvet : Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd,

obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.Postavka Ukrep z roko, da bi se lahko 1cm različnih,svoje vrste razumevanje bo zelo cenjeno.

Oznake: usnje crossbody torba ženske, aports crossbody ženska torba, eva ženska torbica, vrečko krajine, bag mini, vrečko split, bele ženske torbice polje, slavni tote, protja crossbody torbici, ženska sova crossbody torbici.