Lepe Lep Retro Vintage Ženske Kuhinja Moda Spogledljiva Ženske Predpasnike z Žepi Črne Vzorce za materinski Dan Darilo

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } iz visoko kakovostnega materiala

modna in praktična s oblikovalec Pralni stroj in suho

Ne zbledi ali trganje.Vezi v pasu in nastavljiv vratu traku.

Kot nalašč za dom zabavljač ali pustolovski gourmet .Ta predpasnik se lahko tudi kot delovni predpasnik v restavraciji

Drsni trakovi, ki zanke skozi strani in kravato v pasu, ki omogoča

Super darilo, za Božič, Počitnice, materinski Dan, Stranke, Večerja, rojstne dneve in itd

Barva:črna

Material:bombaž

Velikost:72x70cm

Vsebina Paketa:

1 x predpasnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrsta Hlače z oprsnikomPoreklo CN(Izvora)Številka Modela Predpasnikmaterial BombažUporaba SanitarniRazvrstitev Sleeveless ApronSlog Kratek

Oznake: boudoir, moški predpasnik razor, dodatne fotografije studio, film fotografska oprema, spogledljiva, hot retro predpasnik, pero, podložena plašč, black retro predpasnik, boudoir fotografija, odraslih retro predpasnik.