6 Kos 14 cm, Kovinske Obrti Obroče Cvetlični Macrame Obroči Macrame Stvaritve Obroč za DIY Obrti Sanje Lovilcev, Zlato

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Visoka kakovost kovinski obroč: Naš kovinski obroč je izdelan iz trmast kovinski, trajne in ne zbledi.Površina je steklom, da bi preprečili oksidacijo in rjo.3 mm debelo kovinski obroč skupno je zavarovano trdno in ni enostavno pokvarjen ali deformirana.

Širok obseg uporabe: Naš kovinski obroči so primerni za izdelavo sanje lovilcev, parket, obrti, usnje, usnjeni nakit, rastlin, obešalniki in druge obrti.So pogosto uporabljajo za izpolnitev vaših različne DIY potrebe.

Združljiv z različnimi materiali: lahko uporabite tkanine, bombažne, trakovi, zavese in druge materiale z kovinski obročki za ustvarjanje različnih lepe obrti.

velikost:35 cm

Material:kovina

barva:Zlata

Vsebina Paketa:

6 x kovinski obroč

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Oznake: perfect dream catcher, oznako dream catcher, okvir dream catcher, močno dream catcher, zlato dream catcher, podveski dream catcher, morska deklica dream catcher, dream catcher moški, ženske dream catcher, luna dream catcher.