Visoka Kakovost Krmilnik ESD5330 Dizelski Generator za Nadzor Hitrosti, Guverner

1)UPORABA INFORMACIJE:

V PER5330 (ESD5330) serija za nadzor hitrosti, enota je krepak dovolj, da se postavi v krmilno omarico ali motor nameščen ohišje z drugimi namenske naprave za kontrolo.Vezja je conformally prevlečeni pečat, vlage in se upreti vibracije.Če voda,megle ali kondenzacija, lahko pride v stik s krmilnikom mora biti montirana vertikalno.To bo omogočilo vse nakopičene tekočine, da odteče iz nadzor hitrosti enote.

2)OŽIČENJE :

Električne povezave so prikazane na sliki 1. na strani 3. Pogon in Baterije povezave do terminalov ABC in D, mora biti primerno velika glede na največja poraba toka pogona, ki se uporablja.Dolg kabel teče zahtevajo povečano žica velikost, da se zmanjša napetost pade.

Baterija pozitivni (+) vnos, Terminal D, je treba zliti za 20 Amperov, kot je prikazano za zaščito sistema napeljave.

Magnetni senzor za hitrost povezave na Terminale, E in F, morajo biti zaščiteni za svoji dolžini.Hitrost senzorja ščit kabel mora le biti priključen na ohišje kot je prikazano.

Ščit treba izolirati za zavarovanje, da ne, drugi del pa pride v stik z motorja na tleh, v nasprotnem primeru, potepuških signali, ki jih je mogoče uvesti v PER5330 povzroča neenakomerno delovanje.

3)Tehnični Podatki:

Vnos Ponudbe 24 ± 20% VDC baterijo sistemov ( prehodna in povratne napetosti zaščitena) Polarnosti Negativna Terenu (Primer Izoliranega) Poraba el. Energije 100 MA (Brez pogona trenutno) Največja Pogona Trenutne Notranje omejeno na 9, ki neprekinjeno Senzor Hitrosti Signala 0.5-50 Voltov RMS Uspešnosti Isochronous Delovanje/ustaljena Stabilnost ±0.25% ali več vrtilnih/Guverner 1K 7,5 K Hz stalne Hitrosti Drift s Temperaturo ±1 Max Idle Prilagodite CW 25-85% nazivno hitrost Droop Obseg Nastavljivo od 0-5% za 1,5 pogon trenutne spremembe Droop Adj. Max. (K-L Jumpered) 400 Hz., ±75Hz.Na 1.0 spremembe Hitrosti Trim Območju ±200 Hz Daljinsko Spremenljivo Hitrostjo Območje 25 do 100% nazivne hitrosti Terminal Občutljivost H -105 Hz ±15 Hz/Volt @ 5 K Impedanca Terminal Občutljivost M -130 Hz ±15 Hz/Volt @ 1 M Impedanca Terminal Občutljivost K -685 Hz ±40 Hz/Volt @ 225 K Impedanca Terminal Občutljivost N +1000 Hz ±50 Hz/Volt @ 8 K Impedanca Okoljske Okolice Temperaturno Območje -40 do +85 Deg.C Relativna Vlažnost zraka do 95% Vse Površine Konča Glive Dokaz in Korozijo Resitant Zanesljivost Vibracije 1G na 20 do 100 Hz.Šok 10 G (11 ms) Preskušanje 100% Funkcionalno Preizkušen

Droop Obseg Nastavljiva od 0 do 5% za 1,5 pogon trenutne spremembeNajveč Pogona Trenutnim Interno omejeno na 9, ki neprekinjenoDaljinsko Spremenljivo Hitrostjo Območje 25 do 100% nazivne hitrostiHitrost Trim Obseg +/- 200 HzBlagovna Znamka lixiseIdle Prilagodite CW 25-85% nazivno hitrostHitrost Območje/Guverner 1K 7,5 K Hz stalnePoraba Energije 100 MA (Brez pogona tekoče)Številka Modela ESD5330Vnos Ponudbe 24+/-20% VDC baterijo sistemov ( prehodna in povratne napetosti zaščitenSenzor Hitrosti Signala 0.5-50 Voltov RMSTerminal Občutljivost N +1000 Hz ±50 Hz/Volt @ 8 K Impedanca

Oznake: dizelski motor vrtilne, dizelski motor guverner, nadzor genset, genset, gavr, DSE, avr genset, avr generator regulator napetosti, fg wilson, avr automatic voltage.