Kaiya Angel 2018 Newborn Baby Dekle Poletnih Oblačil Kraljevsko Modra Trak Bombaž Malčka, igralne obleke Tovarne Debelo 4. julija

MOQ:5 iste barve, velikost na veliko

Velikost grafikona :

Fotografije Kažejo:

trgovina na drobno 2-6yrs 2015 Novo bombaž pomlad otrok baby dekleta jeseni, spomladi 2pcs oblačila sklop bo ustrezala baby majica

Spol Baby Dekletaigralne obleke malčka Novorojenček NAPOTILO 3M 6M 9M 12M 18 M 24Mmaterial BombažIme Oddelka babyOvratnik O-Vratuotroške igralne obleke Pisano pero tiskanja royal modreVzorec Tipa črtastoRokav Dolžina(cm) Brez rokavovBaby Dekleta Romper baby dekle pozimijumpsuit baby 2018 baby dekleta romperBlagovna Znamka kaiya angelMOQ 5PCS enake velikosti enake barveSestava Materiala Bombažpozimi novorojenčka 0-24MZapiranje Tip Zajeti GumbŠtevilka Modela NL-LYK-127Postavka Vrsta Igralne oblekeFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti2018 otroške igralne obleke bombažna oblačila jumpsuit

Oznake: smešno, hlače, šale igra, k n zračni filter universal, nakit etiopski muslimanskih, iphone adapter dual port, kako igrati levo roko klavir, helikopter rezervnih delov d, darila najstnike ustvarjalne, držite predali odprti dojenčki, imac 27 5k konec leta 2014 ram.