Twist Turtlenecks Puloverji Za Ženske Modni Slim Odrezana Skokih Pletenine Jeseni Mode Trdna Pulover Ženske Osnovne

Opis Izdelka:

Velikost :S, M, L, XL, 2XL

Material : Bombaž Mešanica

Vzorec : Trda

Barva :Picture Show

O barvo: Kot youl vem, na različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

O velikosti: 1. Prosimo, preverite velikost grafikona skrbno preden se odločite za nakup izdelka, če ne veste, kako izbrati velikost, prosimo, obrnite na našo customer service 2. Prosimo, dovolite 2-3cm razlike zaradi ročnega merjenja. (1 cm=0.39 cm, 1 cm=2.54 cm) 3. Izberite večjo velikost, če je vaš velikosti med dve velikosti.

Oznake: turtleneck ženska s proge, kašmir brez rokavov jopica ženske, obleko dolg pulover, pulover ženske, mitsuri majica, plesti moški pulover, pulover turtleneck ženske, ženska jopica, jopica, pulover turtleneck.