Lajšanje bolečin obliž za hernija diska, bolečine v hrbtu razbremenilna

Dobavljivost: Na zalogi

SKU: w1012

€12.72

ČAROBNO Magnetni Lajšanje Bolečin Obliž Mišice Vratu Masaža Medicinske Mavca Sprostitev Darila

Čarobno magnetni akupunktura obliž je mehko biomagnetic obliž za lajšanje bolečin.To je ustvarjalno vključevanje magnet bioloških tehnologija in tradicionalno Kitajsko terapijo akupunkture, ki je sestavljen iz prešitih samolepilni obliž, magnetni prah in TCM.

Čarobno Magnetni Akupunktura Obliž za Lajšanje Bolečin Indikacije: Za sprostitev bolečine v vratu, bolečine v rami, bolečine v hrbtu, pas bolečine, bolečine v kolenu, zvin bolečine, modrice, bolečine, mišične bolečine in toothache.

Specifikacija: 18*0,6 mm

Polje Pakiranje: 15pcs/box

Nevtralno Pakiranje: 12pcs/box

OPOMBA: to je v redu, če popravkov, ki daje nekoliko stran od točke akupunktura,ker resnično učinkovita površina je 4--5-krat popravkov področju.

Čarobno Magnetni Akupunktura: sestoji iz 3 plasti: plast vrh(magnetni delci), srednji sloj(magnetni prah), hipoalergeni samolepilni sloj(uvoz NAM lepilo), Kako magnet akupunktura obliži delo?Obliž se vzpostavi navidezno enotni magnetno polje na akupunktura točke.Oddaja malih energetsko polje in spodbudi organ s posebnim mehanizmom za Odpiranje poti za biološko bistvo, ki vključiti v popravek.

Uporabite Navodila

Zagotoviti je koža čista in suha, pred uporabo obliža.

Pell izklop varnostno stanja, palico obliž za povezane akupunktura točke (glej sliko spodaj).

Prst pritiskom na tipko za kratek čas, zamenjati za novo, na 24-urni.

Kako jih uporabljam?

Eno ali več akupunktura obliž lahko postavi neposredno preko območja v bolečino ali nobene od akupunkture točk predlagal na akupunktura točk sliki.

Kako dolgo moram nositi obliž za?

Zamenjajte z novo kos obliž po 1 dan.

Koliko omete moram nositi v času?

Več mavca lahko nosite ob istem času glede na območje in intenzivnost bolečine.

Koliko obliž moram nositi v času?

Omet lahko nosite ob istem času po predlagane točke akupunktura, če ne najdete vse točke akupunktura, obliža na eno ali dve mesto je tudi ok.

Je to varno?

Magnetna terapija je bil uporabljen iz stoletja in je sedaj zelo veliko uporablja po vsem svetu.To je naravna obliž in ima malo stranskih učinkov na človeka.

Lahko nosim in ponovno uporabite obliž ali delež popravkov, z drugo osebo?

ŠT.Ne delite ali ponovno uporabo iste obliž.Obliž je treba uporabiti le enkrat, ker zaradi higiene.

Lahko sem kopanje, prhanje ali kopanje z na?

Da,lahko kopanje, prhanje in kopanje varno, medtem ko je nosil obliž.

Previdno

Za zunanjo uporabo; hranite zunaj dosega otrok.

Ne uporabljajte na rane, poškodovano ali razdraženo kožo.

Ne uporabljajte, če ste noseči ali imate srčni spodbujevalnik.

Hraniti v hladnem in suhem odtenek mesto.

Drugi modeli:

Čarobno Magnetni Akupunktura Popravek:

: za Lajšanje Bolečin

: za Menstrualne Bolečine : za Kašelj, Astma Čarobno Nano Daleč Ir Akupunktura Popravek : za Lajšanje Bolečin : za hujšanje : za odvajanje od Kajenja

Podjetje Interduction

Shanghai Magnet & Biotech Co., Ltd .je strokovni proteini terapija izdelkov proizvajalca in distributerja.Specializirani smo v R&R,proizvodnjo in prodajo magnetnih in nanometrov daleč ir akupunktura obliži.Ker je naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1993, smo zgradili 15 podružnice na Kitajskem in prodajajo naše potencialne izdelke to5,000 bolnišnicah in drogerijah, tudi izvažajo v ZDA, Evropi, Afriki in Jugovzhodni Aziji.Naše akupunktura obliž je prišel CE certifikat in FDA register.Smo lahko storite tudi prilagodite obliži in za OEM-je za naše stranke. Dobrodošli v stik prosto.

Značilnosti ne infeection, brez bolečin, brez gorenja boli, ne woudn na kožoVELIKOST 18x0.6mmFunkcija sprostitev bolečine v vratu, bolečine v rami, bolečine v hrbtu, pasIndikacije sprostitev zvin bolečine, modrice, bolečine, mišične bolečine in toothacheUporaba PasZamenjajte čas nadomestil nov del, ko se na 24 urPrilagodite da,Blagovna Znamka magicKako dolgo glede na območje in intenzivnost bolečineSpecifikacija O.D.18x0.6mm, round shape, small sizematerial hipoalergena samolepilni obliž, magnetni prah in TCMPakiranje 15pcs/boxprednosti ni alergija, nepremočljivaŠtevilka Modela ZEMLJEVID-1Drugo Kitajska patenta proizvod

Oznake: krpo električno vtičnico imetnika, zajema samsung j 6 tiger, zajema samsung galaxy g8, clothea boho svobodne ljudi, oblači obešalnik stojalo doma, krpe, prti smole, oblačila 3 mesecev 3 leta, krpo posode za enkratno uporabo, oblačila 3 mesece oblačila.

Napiši mnenje

Ocena