Open205R-C Pakiranje = STM32 Odbor ARM Cortex-M3 STM32 Razvoj Odbor STM32F205RBT6 STM32F205 + 8 Opremo Moduli Kompleti

STM32 razvoj odbor zasnovan za STM32F205R vrsto, značilnosti STM32F205RBT6 MCU, in vključuje različne standardne vmesnike, zelo enostaven za zunanje širitev.

Pregled

Open205R-C je STM32 razvoj odbor zasnovan za STM32F205RBT6 mikrokrmilnik, sestavljajo mati odbora in MCU jedro odbor Core205R .

V Open205R-C podpira nadaljnjo širitev z različnimi opcijska dodatna oprema odborov za posebne aplikacije.Modularno in odprto zasnovo, zaradi česar je idealen za začetni razvoj aplikacij z STM32F2 serije microcontrollers.Kaj je na mater odbor

MCU jedro odbor priključek: za enostavno priključitev Core205R UART3 vmesnik: enostavno priklopi na RS232, USB, DA 232, itd.SDIO vmesnik: za priključitev Mikro SD modul, ima veliko hitrejši dostop hitrost namesto SPI I2S2/I2S3/I2C1: za povezovanje I2S perifernih naprav (kot na primer Audio modul I2C1/I2C2 vmesnik: enostavno poveže I2C perifernih naprav, kot so I/O expander (PCF8574), FRAM (FM24CLxx), itd.SPI1/SPI2 + AD/DA vmesnik enostavno poveže SPI perifernih naprav, kot so DataFlash (AT45DBxx), SD kartica, MP3 modul, itd.SPI1 funkcije AD/DA alternativne funkcije, podpira povezovanje AD/DA modul, kot tudi USART2 vmesnik: enostavno priklopi na RS232, RS485, USB, DA 232, itd.LCD, vmesnik: za priklop zaslona na dotik LCD ULPI vmesnik: za povezovanje high-speed USB periferne (v STM32F205R vključuje USB HS krmilnik brez PHY naprave) UART1 vmesnik: enostavno priklopi na RS232, USB, DA 232, itd.CAN2 vmesnik: komunicira z opremo table, ki funkcijo LAHKO napravo preprosto CAN1 vmesnik: komunicira z opremo table, ki funkcijo LAHKO napravo preprosto ENO-ŽIČNA vmesnik: preprosto poveže v ENO-WIRE naprav (ZA-92 paket), kot so senzor temperature (DS18B20), elektronski registrska številka (DS2401), itd. 5V DC jack 5V/3.3 V power input/output: običajno uporabljajo za moč, tudi skupne-ozemljitev z drugimi uporabnik odbor MCU zatiči priključek: VCC, GND, in vsi I/O vrata so dostopni na širitev priključki za nadaljnjo širitev Led skakalec kratek skakalec povezati privzeto I/Os uporablja v primer kode odprite skakalec povezati custom I/Os preko skakalec žice Palčko skakalec kratek skakalec povezati privzeto I/Os uporablja v primer kode odprite skakalec povezati custom I/Os preko skakalec žice Uporabnik ključ/Wake-Up gumb skakalec kratek skakalec povezati privzeto I/Os uporablja v primer kode odprite skakalec povezati custom I/Os preko skakalec žice 5V napajanje izbor skakalec: napaja iz Jedro 5V ali 5V DC Led: priročno za navedbo I/O statusu in/ali program, ki se izvaja državni Uporabnik tipka: primerno za I/O vhoda in/ali interakcijo z zagonom kode, Wake-Up gumb: zbudi se STM32 MCU iz načina spanja, se uporablja tudi kot redni uporabnik tipka, krmilna palčka: primerno za I/O input (pet mest), Kaj je na Core205R

STM32F205RBT6: visoko zmogljivost STM32 MCU, ki vsebuje: Jedro: Cortex-M3 32-bitni RISC Frekvenca Delovanja: 120MHz, 150 DMIPS/1.25 DMIPS/MHz Obratovalna Napetost: 1.8 Proti-3,6 V Package: LQFP64 Spomini: 128kB Flash, 64+4kB SRAM MCU komunikacijski Vmesniki: 3 x SPI, 4 x USART, 2 x UART, 2 x I2S, 3 x I2C, 1 x SDIO, 2 x LAHKO 1 x USB 2.0 HS/FS naprave/gostitelj/OTG krmilnik z namenskim DMA, on-chip full-speed PHY 1 x USB HS ULPI (zunanji PHY potrebno) AD & DA pretvorniki: 3 x OGLASOV (12-bit, 1µs, delnice, 16 kanalov); 2 x DA (12-bit) Debugging/Programiranje: podpira JTAG/SWD (serijska žice debug) vmesniki, podpira IAP AMS1117-3.3: 3.3 V napetostni regulator MIC2075-2: vgrajenega USB za upravljanje napajanja naprave, Napajanje stikalo, ki se napaja iz 5Vin ali povezave USB Boot mode izbira, za nastavljanje BOOT0 pin indikator Napajanja VBUS LED gumb za Ponastavitev 25M kristalno 32.768 K kristal, notranji RTC s kalibracijo JTAG/SWD vmesnik: za razhroščevanje/programiranje USB priključek, ki se uporablja za vzpostavitev USB komunikacijo med osebnim RAČUNALNIKOM in STM32 razvoj odbor MCU zatiči glava, VCC, GND in vsi I/O zatiči so dostopni na širitev priključki za nadaljnjo širitev 5Vin pinheader, 5V napajanje za zapore potrebujete za uporabo USB/USB OTG skakalec kratek skakalec, ko uporabljate USB odprite skakalec če želite prekiniti povezavo, povezane z I/O port VBAT izbor skakalec kratek mostiček za uporabo sistema napajanje odprite skakalec povezati VBAT za zunanje energije, kot so baterije Fotografije

Open205R-C razvoj odbor

Open205R-C razvoj odbor pogled nazaj

Open205R-C mati odbor

MCU jedro odbor Core205R

Vzpostavljanje povezave z različnimi zunanjimi napravami

Priklop na dotik zaslon LCD

Povezovanje z USB napravo prek OTG kabel

Priklop na USB3300 USB HS Odbor

Priklop na UDA1380 Odbor

Priklop na RS232 Odbor

Povezovanje z RS485 Odbor

Priklop na USB UART Odbor

Povezovanje, da LAHKO Odbor

Priklop do 8 Pritisni Gumbi

Priklop na 5 IO Tipkovnica

Priklop na OGLAS Tipkovnica

Test Odbor na AD/DA vrata

Priklop na FRAM Odbor

Multi I2C perifernih Modul povezan z I2C vodila

Priklop na DataFlash Odbor

Oznake: lcd raspberry pi nič, odbor razvoj, motor shield, ide stm32 nucleo, samd21, linija mesto, stm32 nucleo odbor, altera odbor, 480x320, roko m4 razvoj odbor.