Prenosni Zadrga Vrečka za Prah/ Shockproof Trdo Zaščitno torbico Vrečko za Shranjevanje Polje Za Galaxy Brsti/JBL T280TWS/Freebuds

Opis: Značilnosti: Enostaven za prevoz na Prostem Enostaven dostop do vašega Slušalke z Zadrgo odpiranje.Zaščitite svoje Slušalke iz Praskami.Mehka notranje krpo oblog, enega očesa žep v notranjosti.Težka EVA lupini zagotavlja popolno zaščito pred udarci, kapljice, udarci in pljuski.Mehko najlon tkanine notranje zadeve zagotavlja zaščito za slušalke telo pred praskami, mastno umazanijo in odrgnine.Velja za Galaxy Brsti/JBL T280TWS/Freebuds.Klasična priročno zadrgo za enostavno Odpiranje in Zapiranje.Specifikacije: Material: EVA Barva: Črna Velikost: 11x9.5x6cm Količina: 1 Kos (drugi dodatki demo na sliki ni vključen) Opomba: Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni Ne trgovini na paket.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.twt Hvala!Paket vključuje: 1 x Vrečko za Shranjevanje (Slušalke, ki niso vključene )

Postavka Vrsta TorbeŠtevilka Modela Vrečko Za Shranjevanjematerial PlastičniVELIKOST 11x9.5x6cmPoreklo CN(Izvora)Paket da,Blagovna Znamka OOTDTY

Oznake: jbl ua, jbl t280, kolega, ki živi primeru, jbl, jbl pravi brezžični, slušalka jbl, zrak primeru stroka, primeru jbl, headphon brezžični, airpods2 primeru.