Čisti bombaž spodnji datoteki en kos kos ledu svile nemoteno dihanje perilo ženski občutek čipke dame nizko pasu hlačnic

1. Priporočena velikost je samo za referenco.Če izmerjena vrednost je med dvema velikosti, priporočamo, da izberete večjo velikost. 2. Postavka informacije o velikosti ročno merjenje imajo lahko različno 1-3cm. 3. Dimenzije (1 inch = 2.54 cm) 4. Pas C Globina Ustrezni Višini Ustrezna Teža Ena velikost, pas 66-124, višina 150-170cm, priporočljiva teža 45-65 kg Velikost S: Pas 60-98 cm, globina 19 cm, višina 150-160 cm, priporočena teža 45-55 kg M velikost pasu 66-105 cm, globina 19,5 cm, višina 150-160 cm, priporočena teža 55-62.5 kg Velikost L, pas 74-118 cm, globina 20 cm, višina 160-170 cm, priporočena teža za 62,5-70 kg XL velikost: pas 80-124 cm, globina 21 cm, višina 165-170 cm, priporočena teža 70-75 kg XXL kodo, pas 84-128 cm, globina 22 cm, višina 170-175 cm, priporočena teža 75-80 kg

Hvala za vaše razumevanje vnaprej. 1.Zaradi tkanine značilnosti izdelka,napaka približno 1-2 cm je normalno. 2.Vse slike so 100% v-povezavo,vendar zaradi različnih monitorjih,da bodo nekateri barva razlika. 3.Bo bolje za umivanje s spodaj 30 stopinj Celzija,in tiste temne, je treba oprati ločeno od lahka oblačila. 4.Iz zdravstvenega vidika,hlačne je priporočljivo zamenjati enkrat vsake 3 mesece,in modrc je zamenjati enkrat na 3-6 mesecev.

Vzorec Tipa TiskanjeDekoracijo LokPostavka Vrsta HlačkeNespodobno Sliko NoSpol ŽENSKEmaterial BombažSlog Eksotična

Oznake: svila slim hlače ženske, leopard svile vrh, dihanje svileno spodnje hlače ženske, vrh žensko spodnje perilo, debelušen ženske svilene hlačke, črno bombažno spodnje perilo, rumene svile ženske hlačke, posteljnina svilene hlačke ženske, ženske svilene hlačke breif, dinosaur, spodnje perilo.