Barvita Mehko Nail Art Krtačo Za Prah V Prahu Čistilec Odstranjevalec Ličila Naicure Orodje Make Up Za Čiščenje Ščetke Za Nohte Art Manikura Orodje Beaut

Specifikacije: To je tudi dobro darilo za vaše prijatelje.Primeren je za ličila v strokovnih nohtov saloni ali domače kozmetike.Ta lak za prah, krtača je ergonomsko oblikovana, enostaven za uporabo in enostaven za prevoz.Najlon ščetine so zelo mehka in koži prijazne, ki vam bo dal prijeten občutek, ko ste se ga dotaknite.Ta čopič je strokovno nohtov orodje, ki se uporablja za odstranjevanje prahu iz nohte, in se lahko uporablja tudi kot čopič za rdečilo.Ime izdelka: Lak za Prah Ščetke s Ščetinami Material: Najlon Značilnosti: Enostavna Uporaba, Prenosne, Trpežne, Mehko Krtačo, Udoben Oprijem Velikost: 6.2 cm x 4.5 cm x 2 cm/2.44" 1.77 x" x 0.79" (Pribl.) Opombe: Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.Paket Vključuje: 1 x Nail Prahu Krtačo

Poreklo CN(Izvora)Čopič Materiala NajlonVELIKOST MUporabljajo Z Kiparstvo KrtačoRočaj Material PlastičniŠtevilka Modela Lak prah, krtačaKoličina 1Blagovna Znamka GUJHUI

Oznake: clou, krtačo, čistilo ličila, krtačo, čistilo jajce, gel uv, 15ml gel lak za nohte, Clou Beaute, beaut, krtačo, čistilo kozmetični, gel lak set, 15ml gel za nohte.