Gozdnatih Gorskih Stenske Nalepke Živali Umetnosti Doma Dekoracijo Paket po Meri Vrtec Umetnosti Freske Odstranljive Nalepke za Otroke Baby MB056

Material :

Okolju prijazno vinil

Te Nalepke So Super Za Okrasitev Notranje In Zunanje Površine In Se Lahko Uporablja Za Katero Koli Gladko Ali Semi-Gladke Površine-Ogledala, Stekla, Vrata, Pohištvo, Avtomobile, Kovine, Plastiko In Stene.

Samolepilni die-cut vinilne nalepke ,njene brez ozadja, bo vaše stene izgleda naslikal.O Velikosti :

Brezova Debla:

108" visok x 5" široko -- 4

Gore:

65" visok x 23" wide

48" visok x 23" wide

37" visok x 23" wide

27" visok x 23" wide

Jelen:

33" visok x 23" wide

23" visok x 17" široko

Luna:

9.5"

Ptice:

3-7" široko -- 6 O Color : Barve Se Lahko Nekoliko Razlikuje, Odvisno od Vaših Nastavitev Monitorja.barve po meri je na voljo ,pls pustite sporočilo o vašem naročilu ali "stik z nami" za prilagajanje barve,sicer bomo ladja privzeto ali črne barve Opomba: na voljo je barvno razliko med zaslon in barvno kartico.Prosimo, da barvna karta za barvno izbiro.Če izberete barvo po meri, si oglejte barvna karta, da izpolnite naslednje barve: 1.Breze barve___

2.Gore barve____

3.Živali in luna barva____

Oznake: boho vrtec decal, otroka vrtec kosi pohištva, gozdnih živali stenski dekor, gozdni vrtec dekor dekleta, gozd, drevesa, decal, poceni otroka vrtec pohištvo, gozdni vrtec zavese, elegantno otroka vrtec pohištvo, gozd fox živali vinilna, črna otroka vrtec pohištvo.