Mini Stirling Motor Mini Zunanji Generator Turbine Parni Motor Model Znanost, Izobraževanje Dobave

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Tema: Vozila

Vozila: Vlaki

Tip: Mini Stirling motor

Velikost: 160*70*80 mm

Barva: Srebrna

Material:kovina

Vsebina Paketa:

1 * Mini Stirling Motor Modela

1 * Alkohol lučka (brez alkohola)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Blagovna Znamka MiLESEEYMax obremenitev DrugoVrsta Prikaza ANALOGNIPoreklo CN(Izvora)Številka Modela Mini Stirling Motor Modela

Oznake: generator pare mi, teching motorja full metal, dirkalnika, motorja, vroč zrak motorna, generator pare, lg generator pare, model pare, motor z notranjim izgorevanjem model, teching motor iz aluminija, motorna pare.