2021 Pozimi moško Obleko Znamke Športna Trenirka Moški Šport bo Ustrezala Fitnes Šport za Moške Zadrgo Hoodie Velikosti 4XL

2020 pozimi moško obleko znamke šport čeveljčki moški šport, moda priložnostne šport jogger moške zadrgo hoodie plus velikost 3XL

Moške Določa blagovne Znamke Šport Trenirke Določa moška Oblačila, Športne HoodiesSets priložnostne Outwear športne Obleke Zadrgo moški pulover s kapuco

Barve Črna, rdeča, siva, mornarskoSopihanje Zapiranje Tip Elastični PasZapiranje Tip zadrgoPoreklo CN(Izvora)Sestava Materiala Mešanice BombažaSlog PriložnostneIz Strani Dolžina hlačeRokav Dolžina(cm) PolnoKategorija Moški šport, čeveljčkiDekoracijo Žepimaterial Mešanice BombažaVzorec Tipa TiskanjeOvratnik O-Vratu

Oznake: odraslih posteljo prsih 140 190, odraslih balet ples vrhovi, biebers slog lepa, big akril steno pismo, 1500w 220v thermostatic, za odrasle črna študent klobuk, big agende, strokovno, odraslih anime lutke 12 cm, adul eyeglass opremo.