12 CM Ventilator z vodnim Barvita, Tiho delovanje, Dual-Zaslonke, Velika 4Pin Moč Vmesnik, Podpora Več Navijačev v Seriji Gules

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1.Hidravlični bearingHydraulic ležaja lahko zmanjša mazalna olja, overflow, zmanjševanje trenja, zmanjševanje hrupa, ki učinkovito ohranjajo dolgoročno učinkovito delovanje ventilatorja, in podaljša življenjsko dobo ventilatorja

2. Šok absorpcije in premišljen distribucije za uporabnike z 8 debele blažilnikom tesnila, dvojno stranicami šok absorpcije, zmanjšanje resonanco in hrupa

3. Preprost in enostaven za uporabo

4. Namestitev in uporaba

Hitrost: 1200RP±10%

Količine zraka: 53.02 CFM

Pritisk vetra: 1.073 mm-H20

Hrup: 16dba

Nazivna moč: 3.6 W

Vhodni tok 0,3

Napetost: DC12V

Življenje: 20000 ur

Dolžina kabla: 35 cm velike 4pin moč vmesnik, podpora več navijačev v seriji

velikost:120 x 120mm

Material:ABS

barva:črna

Vsebina Paketa:

1 x ohišje ventilatorja

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Blagovna Znamka ZGPAXhitrost 1200RP±10Življenje 20000 urNazivna moč 3.6 WČrt NOBENDolžina Kabla 35 cm velike 4pin moč vmesnik, podpora več navijačev v serijiPoreklo CN(Izvora)Hrup 16dBAKoličine Zraka 53.02 CFMCertificiranje NOBENPritisk vetra 1.073MMH20Napetost DC12V

Oznake: 200 fan, 140mm fan, Fan, clip 12cm fan, pcie 12cm fan, veliko modro barvo fan, green 12cm fan, 12cm fan pin, mercedes fan barve, moč modra fan.