Celoten Kvadratni/Krog Vaja 5D DIY Diamond Slika "nastavi mačka Cut" 3D Vezenje Navzkrižno Šiv Mozaik Nosorogovo Dekor Darilo

1:Zaradi omejitev merjenja, ki so v dejanski velikosti, bo imela nekaj drobnih napak (manj kot 2 cm). 2:v Vseh velikosti v naši trgovini, ponavadi pomeni, Velikost Slike.

Osnove na HD platno

Predmeti vključujejo: Vrtanje,Platno,Pladenj,Točka Diamantno Vrtanje Svinčnik,Lepilo,A4 papir,Karton/Papir Paket.Nasveti : skrbno preverite po prejemu blaga,če imajo težave,vas prosimo, naročila nas.

Uporaba SlikeOkvir NoŠtevilo Barv 30-45Slog Evropamaterial SmoleVzorec Tipa ŽivaliToplo Zahtevo Prevoz poškodovanih in manjkajočih izdelkov, bomo ponovno izdajo.Zunanje Embalaže, Obarvano PoljeBlagovna Znamka YI SVETLODiamantno Obliko KvadratniVaja Obliko Krog Vaja In Kvadratni VajaPlatno Pakiranje Metode ZavihalLepljenje Površine PolnoO Diamanti Količina Z 20% več količina diamant,absolutno dovolj.Toplo Nasveti Anly problem,bomo lahko rešili to, prosimo, obrnite na nas takoj.Obrazec Enotni

Oznake: 5d diamond slikarstvo, sadja in cvetja, evershine krog, diamond mozaik mačka v cvetje, black cat diamond mozaik, stražar, jeseni most, 5d diamond slikarstvo kit slap, diamond mozaik barve, diamomd painting storage, mačka diamond mozaik.