8 Kos M2.5x32MM Električna Kitara Humbucker Pickups Prilagodite Višino Vijak in Pomlad - Smola 0,4 mm

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

100% nov

visoka kakovost in testiranje je v redu

Velja za Humbucker Pickups Prilagodite višino

Material: Kovina

Barva: Srebrna/Črna/zlata

Navoj premer: 2,5 mm

Smola: približno 0,4 mm

Glave vijakov premer: 5 mm

Dolžina: 32mm

Paket Je Vključeno:

8 x vijaki

8 x vzmeti

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu.

2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na www.drustvo-dop-cerklje.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na www.drustvo-dop-cerklje.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.

Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.

Ime Izdelka Pickups, vijaki in vzmetiŠtevilka Modela kitare DodatkiDolžina approx 32mmTip Vtiča EU PlugNit, premera Cca 2,5 mmSmola približno 0,4 mmMateriali KovineBarve SREBRNAPoreklo CN(Izvora)Vrsta Pickups, vijaki in vzmetiglave vijakov premer Približno 5 mmTeža 2gpiece

Oznake: kovinski humbucker pickup, kitara pickup vijak, humbucker pickup vijak, p 90 pickup, pickup vijak, kitara kavelj, stenske, kitara vijak, p90 pickup set, alnico 5 humbucker, humbuck pickup.