Bombaž Non-slip Joga Nogavice z Ročaji za Ženske Dihanje Pilates, Fitnes Nogavice Doma Spalnica, Dnevna Soba Nogavice

Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.BREZ ZDRSA MED delom - So vaše noge trdno posajene na vaše mat.PREPREČEVANJE PADCEV NA SPOLZKI LES IN KAMEN TLA - grip je kot nalašč za ohranjanje vas pri miru, ne da bi morali nositi težkih hišnih copat.PRIJETEN ,UDOBEN IN ČVRST - ročaj material je undecteable, ne boste počutili čudno stopil na njih.POMOČ ABSORBIRAJO ZNOJ IN da VAŠE NOGE SUHE - Če je vaše noge znoj veliko in zaradi potenje noge imajo slab vonj, morate te joga nogavice.

Specifikacije: Barva: črna Material: bombaž S: EUR 36-38 L: EUR 39-41 Količina: 1pair

Opomba: Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket Vključuje: 1pair × Joga Nogavice

Poreklo CN(Izvora)Blagovna Znamka THINKTHENDOPrst-ločena NoSpol ŽENSKEŠport Tip JogaCev Višina Socks

Oznake: čevlji za pilates joga, ms joga nogavice, split joga nogavice, debele, joga nogavice, anti slip nogavic, nogavica šport, nogavica joga, pug joga nogavice, vrgel joga nogavice, nogomet nogavice.