BGEKTOTHPrecise 5V -30V Micro USB Power Rele Timer Control Modul Sproži Zamudo Stikalo

Opis: Poudarki: Za nastavitev potenciometra lahko nastavite čas, MicroUSB 5.0 V napajanje z vhodna vrata, enostaven za uporabo 5 ~ 30V široko napetosti Zunanji signal sprožilec in tipka sproži v dveh načinov, Z relejem kazalnik Anti-interference sposobnost, štafeta na različne motnje ne bodo misoperation, primerna za industrijsko nadzor Značilnosti: 1. Delovna napetost: široko napetost 5 ~ 30V, dve napajalni vmesnik 2. Način delovanja: začetno stanje, modul rezultati: normalno odprti (NO) in skupnim priključkom (COM) je končala, normalno zaprt (NC) in skupnim priključkom (COM) priključen

Zagotavlja nizek pulz signala ali dotaknite se sproži izklop releja in indikator zasveti, izhod stanje: normalno odprti (NO) in Skupno (COM) priključen, normalno zaprt (NC) in skupnim priključkom (COM) je končala.Po 0-24 sekund (ta čas se lahko prilagodi glede na vaše potrebe) rele izklopi, nazaj na stanje pred sprožilec 3. Dolžina časovnega prilagajanja s potenciometrom, privzeto 0-24 sekund.Če potrebujete več časa, lahko zamenjate večji kondenzator (C2) ali potenciometer.Zakasnitev T = 1.1 RC.Za primer: 22uf kondenzator in upor 1M, potem T = 1.1 * 0.000022 * 1000000 = 24.2 sekund 4. Z relejem kazalnik 5. Modul lahko nadzor: 10A / 250VAC, 10A / 30VDC obremenitev 6. Rele ima ničelno varstvo 7. Trigger signal vhod je zasnovan z pull in filter vezja, okrepljeno anti-motenje zmogljivosti, primeren za industrijsko kontrolo.Mnogi proizvajalci dodati optocoupler izolacije, vendar ni ločevanja med modula tleh in signala je na tleh, ne bi dosegli motnje učinek.Po preiskavi ugotovili, da le okrepiti stabilnost signala vhodni vmesnik za interferenco, ne glede na to je modul, ki je po elektromagnetne motnje okolja, ali v power-up in power-down trenutek, rele ne bo proizvajajo misoperation 8. Dimenzije: 5.5 * 2 * 1.8 cm / 2.16 * 0.78 * 0.7" Aplikacije: 1. Protivlomni alarm, stavbe zamudo stikalo, zvoka in svetlobe, nadzor svetlobe stikalo 2. Zamude pogon vozil, opreme, za preprečevanje velikimi tokovi, ki nastajajo kot avto začne gori vozilo oprema 3. Prepreči hkratno uvedbo več naprav povzroči pekoč naprave, ali ne, da začnete Količina:1pc

Package inclu de: 1 x 5V -30V Micro USB Power Delay Timer Control Modul

Uporaba Splošni NamenBlagovna Znamka BGEKTOTHŠtevilka Modela glejte informacijeTeorija Časovni Rele

Oznake: 5v rele timer, rele usb, rele usb, stikalo čas, 5v, ct moč, števec modula potenciometre, 5v timer, prikaz časa rele, usb rele za nadzor moči, odbor timer.