Mini Tracker RF-V8 Otrok Osebnih Najmanjši GPS Tracker z Avto Polnilec Alarm Avto GSM Rastreador GPS Lokator Google Zemljevid Tracker

Glavna Značilnost 1.GSM quad-band omrežja GPS lokacijo 2.Sledenje preko spletne strani / ISO app/ Android app / smo chat / SMS 3.Sledi replay 4.Geo-ograjo za opozarjanje 5.Vibracijska senzor protivlomnih alarmnih z 4 stopnjami občutljivosti 6.Zvok senzor protivlomnih alarmnih 7.Oddaljeno poslušanje funkcija 8.Baterija je skoraj prazna 9 opozorilo.SIM-spreminjanje opozorilo Specifikacije Modela: V8 omrežja GSM: 850/900/1800/1900MHz GPRS standard: Razred 12, TCP/IP GPS lociranju čas: 30sec s hladno boot(pod milim nebom) 29sec s toplo boot(pod milim nebom) 5sec z vročo boot (pod milim nebom) določanja Položaja GPS natančnost: 10-15m(pod milim nebom) Delovna temperatura: -20℃ ~ +70℃ Delovna vlažnost: 5% ~ 95% RH Gostiteljice velikost: 40x34x14mm Gostiteljice teža: 24g Brezplačno aplikacijo in kos sledenje je

1* Glavni Gostitelj V8 1*12V/DC v avto polnilec 1*12/24V/DC napajanja dobavitelj 1* USB kabel 1* Uporabniški priročnik 1pc* trgovina na Drobno polje (Opcija) (Ni Kartice SIM in SD Kartica )

Pls prebral me, preden vzpostavite red.bomo razglasi nižji ceni, na računu/račun, da bi se izognili meri dolžnost.Če parcela dobili strogo nadzoroval po meri.Boste še vedno morali plačati davek jasno po meri.Ne bomo plačati carine.Stroški vrnitve ali izgubljene pošiljke bi na stranko zaradi zavrnitev carinjenje.Če se odločite, DHL/Fedex.UPS.MŠŠ,ne vključujejo daljinsko stroške, carinske dajatve, ali nobene provizije, ki jih zaračunavajo dhl po meri za potrditev ali skladišča za shranjevanje stroškov.Če na katero Koli vprašanje, nas obvestite O Plačilo , Pošiljko, Garancija, Politika Vračanja,pls oglejte to povezavo.>>

Oznake: mini gp, REACHFAR, prenosni gps tracker kartice, rf tracker, mini gps lokator mini, najmanjši keyring gps, coban gps tracker, starejši tracker, y2000, avto alarme gps tracker mp.