Pisan Metulj Poliester Prevleke Vrgel Blazino Natisnjeni Primeru Na Blazino Blazine Pokrov Domov Vozila Dekor Blazine 40849

Dan Knjige Poliester Prevleke Branje Tiskanih Črk Primeru Na Blazino Blazine Pokrov Črna Bela Dekorativna Pillowcover 40565

Opis Artikla Št.: Blazine Pokrov Pakiranje Seznam: 1 pc/ pvc vrečko Tkanine: Breskev Kože(poliester) Sise: 45*45 cm Sezone: Sring, Poletje, Jesen, Zima Riancy Opomnik: 1. 1-2 cm Odstopanja obstajajo, ker je vse prevleke so ročno izdelani 2. Actural Barva se bo majhna razlika med sliko za svetlost svetlobe

Plačilo Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.drustvo-dop-cerklje.si kot so Visa, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih www.drustvo-dop-cerklje.si,in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim .Dostava Smislu Bomo dostave elemente na naslov za dostavo, kjer ste ostali v www.drustvo-dop-cerklje.si.Da bi lahko dobili vaše naročilo običajno,izpolnite svoj naslov za dostavo skrbno.Politika vračanja zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo.Če menite, ki niso zadovoljni s predmeti, ki ste jih dobili od nas, predmet pa se razlikuje od opisa.Prosimo, dovolite mi, da vem.Celotno vračilo, menjava ali zamenjava je na voljo.Povratne informacije & Obrnite na Nas, Če ste zadovoljni z mojim elementov in storitev, prosimo, da naredite mi uslugo, da pustite pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je zelo cenjeno.Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur, pričakujem, da smo izključite ob koncu tedna.

Blagovna Znamka RIANCYVELIKOST 45*45 cmmaterial 100% PoliesterVzorec TISKANEŠtevilka Modela 40849-064Slog NavadenOblika KvadratniUporaba avtoPoreklo CN(Izvora)Vzorec Tipa GEOMETRIJSKITehnika Ročno

Oznake: stol kosilo pokrov, krzno vzglavnik 40x40cm, kustuv blazino pokrov, racoon vzglavnik, Srčkan Blazino, metulj vrgel blazino, blazine blata, blazine dekor začetni set 4, leto vzglavnik 30x30, metulj prevleke.

Dashkamahina 2021-02-10

Very good quality, i so happy nice pillowcase

Lilliltim 2020-12-14

Beautiful front, I wish the back is sewed with fabric of black or gold color instead of white. Let me know and I am happy to pay more fork that.