Polnilna Pozimi Strani Ogrevanje 800W Prenosni Namizni Grelnik Multi Kota Tresenje Glave Hitro Ogrevanje Toplejše za Domačo Pisarno KN

800W Prenosni Namizni Grelnik Multi‑Angle Tresenje Glave Hitro Ogrevanje Toplejše za Domačo Pisarno CN 220V

Značilnost: 1. Nizka raven hrupa in mikrofon, nizko decibel okolje, lahko spanje na enostavnost.

2. To bo samodejno izklopi, ko nagnjena ali padla, pametneje in varneje.

3. Primerna za uporabo doma ali v pisarni.Postavite ga na mizo, ki je blizu vas ali na tla, da bi toplote noge med delo, branje ali gledanje TELEVIZIJE.

4. Uporaba nestrupena, varna in okolju prijaznih materialov (ki jih lahko prinese toplo in varno vroči zrak), brez odprtega plamena keramični PTC ogrevanje, ogrevanje na hitro.

5. Stroj ima vgrajenih več varnostnih mehanizmov temperature odkrivanje senzor in temperaturno stikalo za avtomatski vklop‑izklop zaščite pri visoki temperaturi, in samodejni vklop‑izklop, zaščita ob pregrevanju.

6. 60° avtomatsko stresanje z glavo, široko območje segrevanja, smer vetra, se lahko prilagodi prosto, in kota, se lahko prilagodi, gor in dol.

7. Edinstven ročaj načrta, lahek in prenosen, je enostavna za premikanje in izvajanje.

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Postavka Vrsta: Ventilator Grelnika

Material: ABS+PC

Barva: Kot je prikazano na sliki

Velikost: Cca. 17.7x14.9x24.3 cm / 7.0x5.9x9.6palcev

Teža: Pribl.1169g/41.2 oz

Napetost: 220V

Frekvenca: 50Hz

Moč: 800W

Dovod zraka Razdalja: Približno 100 cm/39.4 v

Čas: 1 ura ali 4 ure

Oprema: 2 prestav

Package Seznam:

1 x Ventilator Grelnika

1 x Navodila za uporabo

Opomba: 1. Prosimo, dovolite 1‑2 cm napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje. 2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard. 3. Spoštovani kupec, prosimo, bodite prepričani, da nakup brez skrbi vtič prilagajanju.Mi bo zagotovila vmesnik za vas glede na različne države, standard in zagotoviti normalno uporabo.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.drustvo-dop-cerklje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Poreklo CN(Izvora)Moč 800WGrelni element DrugoElektrični Grelnik Tip DrugoŠtevilka Modela Električni GrelecBlagovna Znamka HaofyUporaba 10㎡

Oznake: playdough barve gline, krog bambusa trsa lesa, por radirka diy lepota, mens lee jeans walmart, titana orodja za shranjevanje, sailor moon miško kože, mala svetilka torbica, high power pc zvočniki, majice avtomobilske znamke logotip.