3pcs/veliko Dekle Lepo Singed Saten Cvet S POSNETKA Moda Ostra Cvet Velikosti 8 cm H0283

Opomba : Tam imajo malo razlikuje vsakega kosa zaradi ročno, c olors se lahko nekoliko razlikuje zaradi monito r, se obrnite na nas, če obstaja kakršen koli problem,hvala vam !izbirate lahko barve , če ne , bomo poslali premešamo.

Plačilo

1.smo ponavadi accpet plačilo preko

2.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden se odločite za plačilo

3.Vaš denar je varno v www.drustvo-dop-cerklje.si račun,vas prosimo, da potrdilo o www.drustvo-dop-cerklje.si in sprostitev denar, potem, ko je blago prejel.

Dostava

1.Smo dostava za vse naše predmetov po vsem svetu v roku 48 ur po EMS/DHL/ ali Kitajske post/Hongkong Post

Dostava način Delivey Krat Hongkong post/china post 15-25 delovnih dneh EMS 5-9 delovnih dneh DHL 3-4 delovnih dni 2.Včasih to lahko traja do 30 delovnih dni dute strogo po meri Pregled.

Vrnitev 1.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,smo accpet vrne in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ceno ladijskega prometa,bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla. 2.Če je predmet, ki je v okvari,prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo,potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Povratne informacije 1.Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 Zvezdicami, ki je za Element, kot je opisano in Komunikacije dostava in hitrost . 2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,vam ponujamo najboljše serive.

Stik z nami

1.Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo na www.drustvo-dop-cerklje.si ali nam pišite.

2.Smo lahko odzove E-pošti v roku 24 Ur.

Oznake: womens vreča srebrno siva, pandora 925 razmislek, hlačne nogavice baby mala toplo, hlačne nogavice velike luknje bela, hlačne nogavice baby stranka beij, mala padkock ogrlica, simpsons mogočni denarnice, simpsons telefon primeru 12, majhne hišne prevoznik čipke.