Visoka kakovost Udarec Drill Bit Orodja 127mm Dolžina pol-avtomatski center Rdeča Avtomatsko Okno Zlom Naprave

Lastnosti: 100% novih in visoko kakovost Materiala: Knurled jekla telo + lita stell točki Dolžina: pribl. 127mm Enostavno In Natančno Za Uporabo, Pol Avtomatsko Okno Izklopno Napravo Knurled ročaj preprečuje zdrs Daje natančne izhodišče na jeklo in drugi trdni materiali, ki vam Omogoča, da enostavno označite delo z eno roko pred vrtanjem, ki bo preprečila vaja iz zdrsa Samodejno Pomlad Obremenitve, Potem pa Izpusti Na Vrhu Cikla S Silo Ustvariti Center Udarec (Ne Kladivo je Potrebno) Pomlad tlak lahko spreminjate s preprostim vrtenjem knurled vrhu udarec Samodejno oblikovanje čisto in natančno vrtanje jekla, lesa in plastike Paketu: 1 x Samodejno center udarec (drugi dodatki niso vključeni) 1 x Embalaža

Vrsta Izdelka Samodejno center rdečatip - 2 Pol-avtomatski center rdečaOrodja Les, svedri, SvedriŠtevilka Modela miao-1067Dolžina 127mmTrdoto HRC58 stopinj Celzija -65material Hitroreznega JeklaDIY Dobave KovinarstvoUporaba Les vrtanje, vrtanje Kovin, Druge, Pcb vrtanjemateriais de bricolage MetalurgiaBlagovna Znamka HalojajuIzdelek LokatorVrsta Avtomatsko vzorčenjeVaja drill bit settip - 3 Nihče ,Drill bit nastavite, Drill bit

Oznake: knockout udarec orodje, grezilo ročno, center udarec, samodejno center pin udarec, avtomobilski komplet orodij, automat center udarec, center pogon samodejno, keramične ploščice drill bit set, center marker samodejno, auto sonda.