CoreXZ Micromake C1 3D tiskalnik DIY učenje package velika tiskanja velikost CoreXZ

€194.13

Micromake C1 DIY komplet za Pralni velikost: 550x500x480mm Tiskanja velikost: 245x245x260mm Priporočena temperatura: 200 stopinj LCD zaslon: 16x2 znakov Vhodno napajanje: AC100-240V Pralni teža: 8 kg Paket velikost: 460x300x110mm Tiskanja plast: spremenite za 0,05-0,4 mm Priključitev: USB/SD, Nadzorni odbor: makeboard mini

Mi lahko ponudimo potrošni material in združujejo, ladijski promet pristojbina.Prosimo, da nas kontaktirate za ceno, če želite, potrošni material za post s strojem.

Zavedati se morate, da je kupcev responsbility plačati svojih meri davka, če obstaja.

Hitre dostave družbe, kot so FEDEX, DHL in UPS se uporablja glede na državo.Vendar, če obstaja potreba za nas post, ki ste drugi parceli, kot so zamenjave, Kitajska post se bodo uporabljali ali dodatno takso je potrebno za hitro dostavo.

Za stranke, ki živi v samoti, smo lahko zaračuna dodatno provizijo, tudi če je predmet, ki je nastavljen kot brezplačna dostava.

CE Certificiranje da,Blagovna Znamka Micromake

Oznake: Tiskanje, 3d tiskanje tiskalnik, 3d tiskalnik velikega široko, 3018 cnc, extrusora 3d tiskalnik diy, 3d motherboard, diy paket ključev, prusa 3d tiskalnik diy, onta 3d tiskalnik, 3D Tiskalnik.