Za GoPro Hero 5/6 Dvojno Stojalo za Polnjenje Baterij Dock Postajo Kabel Šport delovanje Fotoaparata Polnilec za Go Pro Kamera Hero 5/6

Dvojna Vrata 1220mah Polnilne Baterije, Polnilec Za Gopro Hero 5/6 Kamere dodatna Oprema Baterija Inteligentna Zaščita Polnjenje

Barva: črna Združljivost : za Gopro Hero 5/6 Baterijo Fotoaparata Vhod: 5V 2A Močjo: 4,2 V 800mA*2 (800mA*1) Vmesnik: V8 + Tip-c Funkcija Brez spominskega učinka.Breme, tudi če je niste uporabljali do sedaj.Mini USB dvojni polnilnik lahko v celoti napolnite 1 ali 2 bateriji naenkrat v nekaj urah uporabe sodobnih visokotehnoloških raziskave polnilnikom lahko hkrati polnite dve bateriji, 100% varno vezje zaščite, zato je popolnoma varen.Lahko moč dvojni polnilnik z vsemi USB vir energije, vključno s vaš računalnik.LED Polnilec Kazalnik - Rdeče svetlobe: potrebe polnjenja, Zeleno sveti: polnjenje končano, z Dvojno režo za oblikovanje lahko napolnite do 2 bateriji hkrati Package Seznam 1* priključek za polnilnik 1* USB kabel

Oznake: probty gopro baterije, gopro gori hitro, ukrep čelada, delovanje fotoaparata soocoo c30, polnilnik k10, h6 mini wifi, baterija gopro telesin, gopro 8 junak, action cam baterije, gop.