40887

49442 Opremljanja: Za Honda CBR954RR 2002-2003 CBR 954 RR Motocikel CNC Nastavljiv Zavore, Sklopka Ročico Ročico ročaje Specifične: - CNC Strojno obdelani Billt 6061 T6 Aluminija - 6 Položaj Ročico Prilagoditev Podaljša Precizno Strojno Pivot Izvrtine, Da se Zagotovi Popolno Prileganje - Zavore Sklopko Ročica+Ročaj Prijemala - Brez Spremembe je potrebno - Podaljša dolžina :17 cm - 19 cm - Količina: 4 KOS (Zavore, Sklopka in Ročaj Prijemala) - Barva: Titanium/Rdeča/Črna/Modra/Zlato/Srebro/Zelena Opomba:

Pozdravljeni, spoštovani kupec!Če model in leto vašega motocikla, niso isti kot naslov.Prosimo, pošljite nam sporočilo model in leto po uspešnem plačilu.Drugače bomo poslali izdelka glede na model je model in leto.Končno, želim vam srečno nakupovanje.

Element Teža 301kgModel Name1 Za Honda CBR954RR 2002-2003 CBR 954 RROpomba Če želite, logotip, se lahko obrnete na nas.Postavka Vrsta Zavore Sklopko Ročica+Ročaj PrijemalaPostavka Premer 0inchPosebne Funkcije Nastavljiva+RaztegljiviPostavka Višina 1.9inchStanje 100% čisto novZunanje Testiranje Certificiranje CSAMotobike, Da HondaVrsta Materiala CNC aluminijaKakovost Visoka KakovostLeto 1999-2003Element Širina 0inchIme Modela LS-003+HB-Postavka Dolžina 7.7inchPoreklo CN(Izvora)Blagovna Znamka AIZHUOKoličina 1 par ročice+1 par ročaj prijemalaFunkcija Nastavljiva+Raztegljivimodel tip Za Honda

Oznake: deli za pfaff 335, rezervni deli za cfmoto, cbr 600 rr sklopka, spare part for yamaha, cbr600rr sklopka, deli za daewoo, sklopka honda, honda cbr900rr deli, 954 cbr, za honda, x4.