Korejski Poletje Newborn Baby Dekleta, Obleka, Otroci Oblačila Majica+hlače 2pcs Obleke Soild Otrok Bowknot Oblačila Za Dojenčka 0-24m

Tabela Velikosti

Debele in tanke, NormalnoZaprti stil PuloverjuVrste Vrhnjih Oblačil jarekPoreklo CN(Izvora)Tkanine ime BombažBo ustrezala vrsti Div VrednostBlagovna Znamka cutyomeGlavni tkanina sestava BombažFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiRokav Slog RedniSlog korejska različicaSestava Materiala Bombažštevilo paketov dvo delni setVzorec Tipa TrdnaPostavka Vrsta KompletiStopnja Varnosti razred A Uporablja Spol ŽenskiSpol ŽenskiDolžina rokav Brez rokavovVrsta Tkanine BroadclothRokav Dolžina(cm) Brez rokavovStarostni Razpon 13-24mPrimeren za višino 80 cm,90 cm,100 cm,66 cm,73 cmVsebina glavni tkanina komponente 95%Barve Roza, bežŠtevilka Modela baby novorojenčka romperZapiranje Tip PuloverjuIme Oddelka babyElement Princesamaterial BombažHlače dolžina HlačeVzorec barvaPrimerna Za Sezona PoletjeOvratnik O-Vratu

Oznake: modni slog korejski, korejski shirt majica, korejski majica, Kawaii, korejski tshirt, korejski majica, korejski poletje, obleko korejskem slogu, bluzo korejski, moda korejski.