Potovanja mobilni telefon polnilnik visoke kakovosti sili strani ročice generator Strani-koljenast generator telefon v sili za polnilnik

Značilnosti: 1. To je mini in primerna ročni polnilec, namenjen za uporabo v sili 2. Majhen, enostaven za prevoz, prihranek časa in truda. 3. Samo da je nekaj vrv z roko, lahko polnite naprave prosto 4. S tem integriranim USB vmesnika, je enostavno povezati vse vrste naprav USB, shrani stroškov, varno uporabo in ne poškoduje ali poškoduje vaš mobilni telefon, Opis: lahko ponovite uporabo, lahka teža, majhna velikost, praktično potovanja uporabo, povezano zasilne razsvetljave tehnični podatki: Material : Plastika barva:modra,zelena,črna Paketu: 1 x ročni ročice sili polnilnik

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Vir Napajanja USBUporablja Hitro Polnjenje Protokolov Brez PodporeVrsta Polnilnik & NapajanjeIzhodni Vmesnik USBMax. Izhodna Moč 5WGaN NoPoreklo CN(Izvora)Blagovna Znamka ACEHE

Oznake: polnilnik ročice, polnilnik moč, ročice usb, dc dinamo, polnilnik, ročice dinamo, dynamo, polnilnik dinamo, dinamo usb, dinamo generator usb.