4K Display Port Dp Za Hdmi Ženski Kabel Adapter Pretvornik Za Hdtv Displayport 0.18 M Avdio Video Prenosa Podatkov Line 0.18 M

4K DisplayPort DP za HDMI Ženski Kabel Adapter Pretvornik za HDTV Projektor

Specifikacije: Podpira HDMI deep color 12-bitni na kanal (36bit color depth (barvna globina).Podpira HDMI 225MHz/2.25 Gbps na kanal (6.75 Gbps vsi kanali) pasovno širino.Podpira nestisnjene digitalni LPCM 7.1, 5.1 ali 2 kanali in stisnjen digitalni bit-stream.Brez dodatnih adapterjev, ki so potrebne.Primeren za prenosni računalnik z zaslonom vrata, kot za Macbook, za Dell, za ThinkPad, Lenovo, itd.Podpira resolucije do 4Kx2K, vključno z 3840x2160, 2560 x 1600, 2560x1440, 1920x1200, 1080p in itd.Združljiv za MacBook, za MacBook Air, za MacBook Pro, za iMac, Mac Mini in Mac Pro namizni računalniki.Ime izdelka: DP za HDMI Material: Plastika Vnos: DisplayPort Moški Izhod: HDMI Ženski Dolžina: 18 cm/7.09" (Pribl.) Opombe: Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.Paket Vključuje: 1 x DP za HDMI Kabel

Poreklo CN(Izvora)Številka Modela Mini DP za HDMI KabelVrsta Kabel AdapterBlagovna Znamka BLUELANSPaket da,Izdelkov Stanje Park

Oznake: očala moških optični t90, polnilnik galaxy a10 tip, polnilnik gt smart huawei, kritje vratu zeleno zimo, komercialni vnos preprogo, goldwing naslonjala 1500, očala moških steampunk o, očala moških retro mala, metulj rokavi ples.