Taktično CQC Serpa Hitro Desni Veslo Pasom Pištolo Pištolo Tok w/ Revija Torbica Mag Primeru za H&K USP Kompakten

* Barva: Temno Zemlja / DE.

* Material: Visoko Gostoto Vbrizgavanje-oblikovani Polimer. * Sprožitveno prst, kjer aktivno sistem, ki ne spustite orožje, dokler ne pritisnete gumb za sprostitev, kot ste pripravi. * Gladko, prehod-prosto risanje, ki ne spremeni svoje običajno risanje gibanja. * Samodejno zaklene, ko ste tok za pištolo. * Hitrost-cut design omogoča hitro pripravi, cilj pridobitev in ponovno tulec za varnost, medtem ko vodenje oči na cilj. * Veslo & Pasu Zanke fit ta Tulec, in prihaja z pritrdilnimi vijaki. * Dvojno Revije Torbica vključuje pasu zanke in pasom. * Nastavljiv pas-posnetek kavljem prilagaja pasove različnih širin.Največ ustreza 2" širina. * Primeren za H&K USP Kompakten.Vsebina paketa: * Taktični Serpa CQC Prikrivanja Tulec, * 1, Veslo * 1, Pasom * 1, Dvojno Revije Torbica * 1 OPOMBA: Vsaka sprememba vaš pištolo iz tovarne standard, kot so velika poprodajnem železa znamenitosti, luči, laserji, kontrolne ročice, itd., ni priporočljivo za uporabo s to tulec. 1. Naročila, bo ročaj pravočasno po plačilu preverjanja 2. Prosimo, poskrbite, da boste ime in priimek ,naslov,poštna koda pravilna. 3. Če ste v nujno ta paket, se obrnite na nas pred oddajo naročila, in izberejo svoje najbolj zadovoljiva dostave podjetja. 1. Če se želite vrniti ali zamenjavo izdelka, prosimo, pišite nam v roku 7 dni po prejetem paketu. 2. Vrnjeni izdelek mora biti v originalni embalaži in članice.Bomo dobili denar nazaj, ko smo dobili paket. (promet pristojbina ne vrača) 3. Čeprav imamo strogo in strokovni pregled posameznega izdelka in embalaže, ampak tudi ne morejo izogniti možnost poškodb med prevozom.Dobrodošli ste, da nas kontaktirate, za zamenjavo ali popravilo, če imate na žalost poškodovan stanju.

Slog PasModel Serpa CQC Prikrivanja Tulec z Lopatnih & Pasu Zanke & Mag PouchFunkcija Taktično Pištolo / Pištolo Pasu KuburaBarve Dark Earth / DEPasom Širina Nastavljiv, Maksimalno Ustreza 2" Širina Dajatve PasuZa Pištolo Model H&K USP Kompaktenmaterial Visoko Gostoto Trajne PolymerŠtevilka Modela HP-CURYD-DEPredaja Desno Roko

Oznake: revija pištolo, usp, ldt ldx, pregledna pištolo revije, ak 47 strelivo, usp pištolo, nahrbtnik black moški, Safariland, fma kubura, holster usp.