Vrata za Nadzor Dostopa 1*720P WiFi Visual Interkom Vrata Telefon+3*Brezžični Zvonec Podporo Infrardečih Nočni Daljinski upravljalnik

Pregled:

To je zvonec za vgradnjo vključno 1*720P WiFi Visual Interkom Vrata Telefon( vgrajen 8G TF kartice )+3*Brezžični Zvonec Gonge.Je enostaven za gonge če se želite seznaniti z zvonec v nekaj sekundah.Podpira posnetek, PIR detekciji gibanja, visual interkom in itd.Lahko, da vaša hiša bolj varno in bi vam prijeten občutek.

Značilnosti:

*Sestavljene iz 1*WiFi Visual Interkom Vrata Telefon( vgrajen 8G TF kartice )+3*Brezžični Zvonec Gonge podporo posnetek, PIR detekciji gibanja, visual interkom, telefon APP daljinski upravljalnik za Vrata Vstop za Nadzor Dostopa.

*HD 720P kakovost slike, podporo night vision, zorni kot kamere zajema 166°.

*PIR senzor gibanja+ zaznavanje gibanja, WiFi povezavo pritisni in alarm za mobilne preko APP, bolj varna in natančna.

*Podpirajo storitve visual interkom, IR nočni, TF kartice snemanje, vgrajene v 8G TF kartice.

*Podpora 2-way audio sporočilo, odgovori na vaša vrata, kjer koli ste.

*Podpira do 32 G TF kartice skladiščenje( ne vključuje ),vgrajen 8G TF kartice.

*Podpora dve napajalni načini izbirno: baterij ali USB-kabel, ( Tako niso vključeni ) zelo priročno.

*1000ft/300m brezžični delovno območje v odprtem prostoru.

*55 toni zvonjenja opcija za vas.

*Enostaven za par z zvonec, ki je enostaven za namestitev.

Vrata Telefona Specifikacije:

Senzor slike: 1/4"CMOS

Pik: 1.0 MP milijona slikovnih pik

Snemanje Resolucija: 720P

Frame rate: 25fps

Objektiv: 166°širokokotni

IR LED: 6pcs

IR Domet: 6m

WiFi (2.4 GHz) Standard: IEEE 802.11 b/g/n

TF kartice skladiščenje: do 32 G TF kartice skladiščenje( ne vključuje ), vgrajen 8G TF kartica

Moč: Baterij ali USB-kabel( Tako niso vključene )

Barva: Srebrna/Črna

Material: ABS

Temperatura: -20~55 °C

Vlažnost: 10-95% RH

Postavka Velikost: Pribl.14.3*7.5*3.2 cm

Element Teža: Pribl.188 g

Zvonec Gonge Specifikacije:

Napetost: 110-260V

Glasnost: 5

Max Prostornina: 110 decibelih

Delovno Območje: 1000ft/300m

Material: ABS

Postavka Velikost: 9.5*6.5*7 cm

Element Teža: 80 g

Package Seznam:

1* Zvonec

3* EU Zvonec Gonge

1* Vreča Montažni Vijaki

4* Uporabniški Priročnik(Angleščina)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.drustvo-dop-cerklje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.drustvo-dop-cerklje.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: vrata za dostop kontrole wiegand, krmilnik dostop do wifi, dostop do sistema za nadzor, obraz dostop do wifi, Dostop, fotoaparat dostop do wifi, doorlock, automat zaklepanje, dostop do sistema, netgear wifi dostop.