Xiuningyan Mehko Usnje Ženske Škornji Pravega Usnja Nazaj Zadrgo Ženske Martin Čevlji Ročno Jeseni Urad Ženska, Čevlji

€81.38

Dragi Kupec, Dobrodošli!Prosimo, Upoštevajte: 1) Prosim, pustite nam podatke o vašem metrov dolžine, ali EUR velikost. 2) Veliki velikosti nad U. S. velikost 9 so narejeni tako, da bi, ob dodatnih 2-4 dni, se Prosimo obrnite na prodajalca pred nakupom. 3) Čevlji so poslani hitro in traja 3-6 dni, da bi dobili bager na spletu, skupni dobavni rok je kratek, prosim, ne skrbite. 4) Barva lahko obstajajo razlike v skladu z različnih računalniških zaslonov.

Višina pete:približno 3 cm

Palm, Širina:8,5 cm(VELIKOST 5)

Tip: Ženske ŠKORNJI

Izbrati pravilno velikost za merjenje vaše telo, kot sledi.Če je predmet, ki kaže,"manjši kot ponavadi" in nogami, je normalno.prosimo, izberite ena velikost večja;če je vaše noge so malo široko ali maščob,prosimo, izberite dve velikosti večji in obratno.

'

Zakaj večina naših čevlji so malo dražje? 1) Samo visoko kakovostne čevlje prodajajo, najbolj so Pravega Usnja tisti, cena je visoka. 2) Smo uporabite boljše načine pošiljanja , skupaj dostava je kratek čas, možnost parceli manjka, je majhna.

1) Smo načrt brezplačna dostava metod, ki jih na Kitajskem Post Air Mail / HongKong Post Air Mail/E-pošta/PostNL .DHL.UPS.TNT je na voljo ob plačilu dodatne pristojbine.

2) Postavke, ki se ladja v roku 7 dni po navadi, pri čemer se več kot 3 dni, da bi dobili na spletu, čevlji izdelani, da bi stroški dodaten čas. 3) Postavke, ki so lahko označena na nižjo vrednost za enostavno carinjenje. 4) carinjenje je kupec dolžnost, kupec mora imeti za provizije, če kateri koli tarifne ustvarja.Dostava lahko traja dlje časa, med prazniki, tudi traja dlje zaradi neobvladljive razlogov.

Sprejmemo samo Depozitni .Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.

1) kakršne Koli težave artiklov, prosimo, obrnite na nas roku 3 dni od prejema.Celotno ali delno vračilo bo izvedeno ob fotografij poškodovanih predmetov. 2) Če je pošiljanje nazaj popolnoma nove postavke, mi bi z veseljem na polno vračilo denarja, vendar kupec mora plačati vrniti poštnine. 3) Kakorkoli že, prosimo najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težave,, bomo poskušali naši moči, da boste zadovoljni.

Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!Prosim, pustite nas "pet zvezdic", če vam je všeč to nakupovalno izkušnjo, vse vaše pozitivne povratne informacije so zelo cenjeni.Če niste zadovoljni, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo rešiti težavo.Prosim, ne pustite vse nevtralne ali negativne povratne informacije pred komunikacijo z nami.Najlepša hvala za vaš obisk!

Kliknite, če si želite ogledati več prodaje izdelkov:

Vzorec Tipa Trdnaženske čevlje jesenski čevlji ženska 2020 velike velikostiVrsta Brezplačna DostavaVložek Materiala PoliuretanBoot Type OsnovnaŽenske Črpalke ženske čevlje modaBoot Height GLEŽENJTip 5 sapatos femininos de saltoVišina Pete Približno 3 cmUsnje Style Genuine LeatherShaft Material Genuine LeatherPete Vrste Kvadratni peteTip 3 Mehko Usnjeis_handmade da,Cevi višina približno 18 CMZgornji Material Genuine LeatherPodplat Materiala GumeŠtevilka Modela 200725G258/2550Modni Element zadrgoFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiUpper-Genuine Leather Type Cow LeatherTip 2 ženska, čevljiS Ploščadi NoBlagovna Znamka XiuNingYanToe Obliko Krog ToeSezona Pomlad/JesenSpol Ženske Ženske Ženske pošteno spolaObloge Materiala MikrovlakenZapiranje Tip ZIPShaft-Genuine Leather Type Cow Leather

Oznake: nastavite ključ, varovalka posnetke 10, telefon oppoa5s, vaja dayfuli, oblačila 36 cm, mi 6 avto primeru, igre pc dekle, hermion krtačo, ribolov sani.