Vroče Ttgo T-Prikaz Esp32 Wifi in Bluetooth Modul Razvoj Odbor za Arduino 1.14 Palčni Lcd

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Bluetooth

Protokol Izpolnjujejo bluetooth v4.2BR/EDR in BLE standard

Radijske frekvence Z -97dBm občutljivost NZIF sprejemnik Razred 1 Razred-2&Razred-3 oddajnik AFH

Zvočne frekvence CVSD&SBC audio frekvenca

Opis Izdelka

Specifikacije Strojne Opreme

Chipset ESPRESSIF-ESP32 240MHz Xtensa® eno-/dual-core 32-bitni mikroprocesor LX6

FLASH QSPI 4MB flash

SRAM 520 kB SRAM

Gumb Ponastavi

USB na TTL CP2104

Modularna vmesnik UART,SPI,SDIO,I2C,LED PWM,TV PWM,I2S,IRGPIO,ADC,kondenzator Kontaktni senzor,DACLNA pre-amp

Zaslon IPS ST7789V 1.14 Palčni

Delovna napetost 2.7 Proti-4,2 V

Delovnega toka O 60MA

Spanje trenutni O 120uA

Delovno temperaturno območje -40℃ ~ +85℃

Napajanje Specifikacije

Napajanje USB 5V/1A

Polnilni tok 500mA

Baterijo 3,7 V litijeve baterije

Joseph smith translation Priključek 2Pin 1.25 mm

USB Tip-C

Wi-Fi

Standard obvestilo FCC/CE-RDEČA/IC/TELEC/KCC/SRRC/NCC

Protokola 802.11 b/g/n(802.11 n,hitrost gor to150Mbps)A-MPDU in-MSDU polimerizacije,podporo za 0,4 µS Varstvo interval

Frekvenčnem območju 2.4 GHz~2.5 GHz(2400M~2483.5 M)

Prenos Moči 22dBm

Komunikacijske razdalje 300m

barva: črna

Material: kovina + PC

velikost: 51.52x25.04x8.54mm

Vsebina Paketa:

1 x T-Zaslon

1 x kabel za polnjenje

2 x PIN zatiči

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Certificiranje NOBENDodatek Za Vrsto Baterije PriborŠtevilka Modela Kot je prikazanoPoreklo CN(Izvora)

Oznake: esp32 ttgo, wrover, esp32 lcd, lilygo, esp32 ttgo lcd-zaslon, esp32 ttgo t zaslon, esp32 wroom, rev1, 25l3236f, ttgo.