Prikrivanje Hlače Za Dekleta Hip Hop Plesne Kostume Jazz Oblačila Otroci Ulični Ples Stopnji Uspešnosti Obrabe

Hip Hop Plesne Kostume Rastlinske Križ Nadlak Prikrivanje Hlače Dekliška Jazz Oblačila Otroci Ulični Ples Stopnji Uspešnosti Nositi Toplo nasvet:Zaradi različnih meritev(enota CM,1 palca=2.54 CM),morda exsit malo napaka približno 1-3 cm.Pls nanašajo na pravi predmet, ker fotografije svetlobi in različnih ločljivost zaslona.Velikost(cm) 4T 6T 8T 10T 12T 14T 16T 18T Oznako 110 120 130 140 150 160 170 180 Dolžina Vrh 27 29 31 33 35 37 39 41 Bankrot *2 28 29.5 31 32.5 34 36 38 40 Hlače Dolžine 65 70 75 80 85 90 95 100 Hip *2 45 47 48.5 50 51.5 53 55 57 Obleko Visoko 105 115 125 135 145 155 165 175

Čas dostave:

1-čas Obdelave: bo Vaše naročilo, skrbno preverjene in dobavljeni v roku 1-5 delovnih dni po plačilu se zbrišejo.Poslali vam bomo številko za sledenje takoj po dostavi.

2-Standardna dostava čas za Kitajsko mesto: Rusija : 20 – 35 dni, ZDA/Kanada : 7 – 15 dni Avstralija/Nova Zelandija : 7 – 15 dni Euro: 7 – 20 dni, da dosežejo VB, Francija, Belgija, češka, Nizozemska, Norveška, Španija, Švedska, Švica, Slovaška, Turčija, Ukrajina, Japonska/Tajska: 7 – 15 dni, v Drugih državah : 20 do 60 dni po Meri, brezplačno in uvoz davka : Kupec bo odgovoren za kakršno koli po meri, se obračuna strošek, uvozne dajatve in dajatve, in davek na dodano vrednost, ki se lahko plača na vaši parceli uvoza.Večino nalog popust za debelo: nudimo brez izrecnega dostava za večino države, ki jih DHL če vaše naročilo je več kot 10pcs, smo res cenim, da poslujejo s katero koli debelo, iz katerega koli državi, prosimo, kontaktirajte nas za najboljšo popust z izrecnega dostava v vaši državi.Prodajalec in stranka vrniti cenimo vse reseller iz katere koli države, zato ponujamo št vodni žig slike naših reseller, prosimo, da nas kontaktirate, da se slike, ki jih potrebujete za vašo spletno trgovino.Bomo vaše verodostojne dobavitelj z odlično uporabniški servis.Po prodaji Politike: 1 - Če velikost ne ustreza: lahko vrnete izdelek, ki nam za brezplačno zamenjavo, ampak kupec je odgovoren za vrnitev ladjar stroškov, ali nudimo vam 30% popust na drugi kos s pravilno velikost, če boste obdržali. 2 - Če prejemate napačna postavka: prosimo, da sliko predmeta kraj, kjer ima napako in da nam pošljete, bomo preverili, če je kakovost vprašanje, potem pa bomo poslali še en kos za brezplačno, če pa so kakovost vprašanje.Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo je številka ena stvar, ki nam je mar.Prosimo, kontaktirajte nas, če želite odpraviti težavo, preden zapustijo negativne povratne ali odpiranje spora, smo vedno odgovor na sporočilo v roku 24 ur.Brez izrecnega dostava v večini držav z DHL pri naročilu nad 10pcs Za 200 več stilov, prosimo, obiščite naše trgovine:

2019.04.10 17:29 (GMT-7): Dobavljeni po zraku 2019.04.10 02:06 (GMT-7): Prihod izvoz izmenjavo 2019.04.10 01:57 (GMT-7): Prihod izvoz exchange

Це для моєї дочки костюм, 1шт

velikosti 4T 6T 8T 10T 12T 14T 16T 18TSlog ModaZapiranje Tip Elastični PasŠtevilka Modela 7-1047Blagovna Znamka luckyqiang modaSpol DekletaIme Oddelka Otrocimaterial PoliesterFit Tip SvobodenDekoracijo NOBENPriložnosti Priložnostne,Šport ,Zabavo,Praznovanje,VsakdanjeFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiVzorec Tipa TiskanjeSezona Poletje Jesen Zima PomladBarve ZelenaTkanine PoliesterHlače Slog Harem HlačePas Tip MIDPostavka Vrsta Celotno Dolžino

Oznake: baby prikrivanje set, khabib majica, nakup ulice, prikrivanje hlače vojaške otroci, dryfit hlače otrok, joker maskara, oblačila za fantka od 14 let, prikrivanje hlačke otrok, marija ulice, ženske ulice.