2V1 USB Polnjenje QI Brezžični Pametni telefon, Avto Polnilec za Cadillac ATS-L XTS

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 2V1 USB Polnjenje QI Brezžični Pametni telefon, Avto Polnilec za Cadillac ATS-L 2017 Cadillac XTS 2018 za iPhone, SAMSUNG HUAWEI XIAOMI

Primerni za Cadillac ATS-L 2017

Primerni za Cadillac XTS 2018

Max izhodna moč:5W

Čip Rešitev:IDT

Učinkovitost konverzije:Max 75%

Tuljave:3 Tuljave

Barva: črna

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 x Brezžično polnjenje avto

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Oznake: kia auto brezžični polnilnik, dvojno avto brezžični polnilnik, aukey auto brezžični polnilnik, brezžični avto polnilec power bank, saway brezžični polnilnik, ir inteligentno brezžično avto polnilec, demonski brezžični polnilnik, prenosni auto brezžični polnilnik, ortable brezžični polnilnik, granite brezžični polnilnik.