2021 Mens Oblačila Harajuku Zgostitev Swetshirts Anime Tiskanja Hoodie Oblačila Smešno Runo Kapuco Moda Crewneck Trenirke Nove

€16.94

Rokav Slog Rednimaterial PoliesterAzijske velikost S,M,L,XL,XXL, XXXLHooded da,Poreklo CN(Izvora)Oblačila Dolžina RedniSlog Hip Hop Priložnostne Ulične PuloverjiSnemljiv Del NOBENVzorec Tipa TiskanjeDebelina FlisSpol MOŠKIpodpora Custome Logotip/Padec Ladijskega PrometaOvratnik HoodedModa Ustvarjalne flis pulover s kapucoPostavka Vrsta HoodiesMoški Ženske Šport Puloverji Jopice Jeseni, Pozimi Priložnostne Hoodies TrenirkeVrsta RedniRokav Dolžina(cm) PolnoZa Moški pulover s kapuco/Moški zgornji del TrenirkeZapiranje Tip NOBEN

Oznake: majica mravlja človek, šport človek swetshirt, swetshirt človek amg, nike swetshirt človek, swetshirt človek črna, vbod zgornji del trenirke moški, majica poljub človek, swetshirt človek moda, swetshirt moških vr46, vesolje majica moški.