Retro Hairstick Hairwear Prazno Ugotovitve 20 mm Krogu Gladko Ploščo Smolo Cabochons Žensk, Nevesta, sponke za Lase DIY Lase, Nakit, Izdelava

· Velikost (cca):

notranje plošče velikosti: 20 mm

hairstick velikost, 68*1.2 mm

· Barve:

raw medenina ton, rodij ton,

antični bronasti ton zlata,

gunmetal črne tone, rose zlato ton,

za vas izbirajo

· Material: medenina ( plošče); Železo ( hairstick)

· Min.Naročilo: 10 kosov

· Preračun: 1mm=0.039 cm, 1 cm=25.4 mm

· Element, ki je podoben slike.

Opomba :

1. Strank modelov in OEM naročila pozdravil.

2. Barve se lahko rahlo razlikujejo zaradi edinstvene barvne kalibracije vsakega posameznika spremlja;

barvo in obliko, se lahko razlikujejo sklop za sklop pa so podobni.

Slika prikazana je prikaz element, boste prejeli na voljo veliko.

Način Dostave:

Na splošno, bo vaše naročilo poslano ven, prek Kitajske Zraka priporočeno pošto za vrat do vrat, in številko za sledenje je na voljo, da preveri stanje pošiljke na spletu, če so drugi, kot so EMS, UPS, DHL ali FEDEX, kontaktirajte me prosto.

Pišite Nam:

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi galerija, vas prosimo, da stik z mano.Sem zelo vesel, da odgovori na vsa poizvedbo.Sporočila bomo odgovorili v času, razen konec tedna & prazniki.Zaradi razlika časovni pas med HongKong in svojo lokacijo, včasih odgovor bo z zamudo.Prosimo, bodite potrpežljivi, hvala.

VELIKOST 68*1.2mmDostava Brezplačna Dostava po Zraku PostŠtevilka Modela DIY zakka lasnice, zaradi česarBarve Multi-color, se odločite zaKovine Tipa železoPostavka Vrsta Nakit Ugotovitvematerial KovineMOQ 10 KosovZnačilnosti Izdelka hairsticksNakit Ugotovitve Tip Priključki

Oznake: iz nerjavečega jekla, kravato bar, hairsticks retro, hairsticks rose, hairstick lesa, kovinski lasnice, ostra palice poročne, keltski hairsticks, cvet lase lily, ostra beseda, candy snap.