2018 Novega Modela, Bombaž Nigerijski Čipke Tkanine Visoke Kakovosti Afriške Švicarski Voile Čipke V Švici Za Poroko

začetek

konec

Dobrodošli na moji trgovini

Mi V Glavnem Dobava Vseh Vrst Afican Vezenine, Čipke Tkanine.Kot Švicarsko Čipke ,100%Bombaž Voile Čipke , Ročno Rezani Švicarski Voile Čipke ,Švicarski Voile Čipke Tkanine, Francoska Čipka, Neto Čipke,Paillette Čipke , Ročno Rezani Žamet Čipke .Težka Čipke , Vodi Topen Čipke.smo tudi ponudbo modnih lady, Torbe, pravi vosek,Super Hollandais Vosek.

Evropski modni oster žične mreže vezenine, čipke materiali, lahko obleko različnih delov, DIY oblačila, faza oblačila, spodnje perilo, dežnik, prti, zavese, postelje krpo..Mehka, elastična, žakarske nežen in ljubek in umirjeno, da oblačilo več dodaj plemenit, velikodušen in elegantno temperament.

Značaj čipke:

Material : Poliester/bombaž

Širina: 51"/52"

Pakiranje: 5yards polybag ali 15 metrov/boundle

Na voljo barva: 4-7 barv na design

Minimalna količina: 5 metrov za parka , 100yards na barvo kraj, da.

Dostava način: UPS/DHL/EMS/FEDEX,

Čas dostave: po prejeli vaše plačilo 3-7 dni pozneje

Uporabo izdelka:

Lahko poročno obleko, qipao, moda obleko, faza oblačila, spodnje perilo, dežnik, prti, zavese, postelje krpo..

Izdelek slike:

Vrsta Tkanine OčesaŠirina 50''/51''Številka Modela ps-4kmaterial Neto KrpoPriložnosti stranka ,poroka ,oblačila, oblekoTehnika VezeneVrsta Izdelka ČipkeDolžina tkanine 5 MetrovFunkcija Okolju Prijazen,ElastičenDekoracijo Biseri,Kamni

Oznake: pošlji chrysler kd daljavo, strežnik procesor 2680v3, samba halloween kostum, osebno flat oznako, pop vtičnico telefonov, veliko, pošlji dell laptop popravila, polnilna mega telefon, moč banke 30w pd usb c, tucson gear box nalepka.