2020 Luksuzne Blagovne Znamke Oblikovalec Močen Motocikel Čevlji Za Ženske Zadrgo In V Strani Čipke-Up Mid-Tele Kvadratnih Sredi Pete Škornji Femal

Velikost Podrobnosti

Podrobnosti Izdelka

2020 Luksuzne Blagovne Znamke Oblikovalec Močen Motocikel Čevlji Za Ženske, Zadrgo Na Strani Čipke-Up Krog Toe Mid-Tele Kvadratnih Sredi Pete Škornji Femal

Fizično zaslon

Kar vidiš, to bo tisto, kar boste prejeli!

Model Show

Številka Modela B-008Toe Obliko Krog ToeFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiObloge Materiala MikrovlakenVišina Pete Srednja (3 cm-5 cm)Sezona Pomlad/JesenIme Oddelka Za odrasleZapiranje Tip ZIPS Ploščadi da,Blagovna Znamka Neo MintVložek Materiala PUVišina Perona 3-5 cmBoot Height Mid-TelePete Vrste Kvadratni peteModni Element zadrgoVzorec Tipa TrdnaShaft Material PUZgornji Material MikrovlakenBoot Type Motorno kolo, copatiPodplat Materiala GumePostavka Vrsta Boots

Oznake: po meri naspronike poceni, cima p3 preteklosti izpit dokumentov, po meri narejene otroški voziček obloge, dekorativne nalepke moto, podaljšek ameriške vtičnice, krpo dvojni obraz šivanje, po meri narejene 59fifty klobuki, dekorativne tabela porcijo, dekorativna stojala za shranjevanje.