22X Zoom Objektiv Telefon Objektiv Kamere HD Oko Teleskop Prenosno Stojalo Stojalo Teleskop za Pametni telefon

Rdeča film z visoko ločljivostjo, prevlečeni leče, učinkovito obnoviti jasnost slike

Multi-layer prevleko za filter, UV ogledalo, lahko učinkovito absorbirajo večino ultravijolični žarki, in prepustnostjo svetlobe, je tako visoka kot 99.9%,Izboljšano jasnost in color saturation

Vgrajena osnovna ventil lahko prilagodite namestitev, ne samo za podjetje, ampak tudi pogosto uporablja

Lahke zlitine design telo

Struktura: Oko

Tip funkcije: redni teleskop

Instrument nification: 22 krat

Vidno polje: 16

Ločljivost: HD

Barva: črna

Material: Aluminij zlitine + steklo objektiva

Velikost: 20 x 4 x 4 cm

Vsebina Paketa:

1 x Mobilni telefon objektiv

1 x posnetek

1 x pasja torba

1 x nosilec

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

[ Dostava ]

1. Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 6 delovnih dni po plačilu se zbrišejo.

2. Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.

3. Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.

4. Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.

Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.

[ Povratne informacije ]

Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.

Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen.

če je kakšno vprašanje z nakupom.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

[ Nas Kontaktirajte ]

9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) za soboto.

naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor v času počitnic.

Naši Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.

2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja.

3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Poreklo CN(Izvora)Certificiranje NOBEN

Oznake: prvenec, 18x, Velja Za Google Pixel 3XL, iphon 10 xr, prikaz moto g2, anti slide, velja za google pixel 3a xl, apexel širokokotni, telefon telescop, lepilo screen protector.