Gorivo Grelec Cev za Gorivo Grelec Posebno Sesalno Napravo Olje Extractor Vijak Plina Pick up Cevi Bedak Cev Za Avto Grelec Objemke

Značilnosti:

Zložljivi

Cev je mogoče zložiti, kot je prilagodljiva.

Enostaven za uporabo

To je preprost načrt za uporabo.

Trajno v uporabi

Narejen je iz visoko kakovostnega materiala, zato je trajno.

Priročno

Hitro in varno omogoča namestitev goriva zbirka brez odstranite rezervoar za gorivo ali prekinitev vozil z gorivom.

Izpolnjuje storitev

Če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni z izdelki, samo prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacije:

Tip: Dovod Goriva Extractor

Barva: Kot prikazano

Količina: 1pc

Material: Kovina

Dolžina: 19 cm/7.47 v

Cevi zunanji premer: 5 mm/0.2 v

Cevi notranji premer: 3 mm/0.12 v

Teža: 50 g/1.76 oz

Package:

1* Dovod Goriva Extractor

Posebne Funkcije Grelec Goriva ExtractorEnostaven Za Uporabo To je preprost načrt za uporabo.Trajno v uporabi Narejen je iz visoko kakovostnega materiala, zato je trajno.Postavka Dolžina 19cmZložljivi Cev je mogoče zložiti, kot je prilagodljiva.Vrsta Materiala KovinePostavka Višina 3mmBlagovna Znamka AOZBZIzmenjave Številka Dela Trajno v uporabiElement Širina 5mmElement Teža 50gProizvajalec Številka Dela priročno

Oznake: svetloba zumer 12 volt, luces led jinmy 2020, lego telefon računalniki, krog smartwatch 5mp, spolno gorenja gel, seksi 3 kos spodnje perilo, prius avto pnevmatik ventil, seksi 2020 womens vrhu, spolna igrača realističen.