ANENG Digitalni LCD Mikrometer Vernier kljunasto merilo 150mm/6inch Elektronski Vernier Čeljusti

Značilnosti: Merilno Območje: 0.01 mm do 150 mm/ 0.001 palca do 6inch.mm/inch pretvorbo stikalo, nič kalibracijo stikalo za priročno delovanje.Notranji, zunanji in višina dimenzije lahko enostavno in natančno izmeriti.Enostaven za branje zaslona LCD.Tehnični podatki: Tip Naprave: Digitalni Vernier Kaliper Merilno Območje: 0.01 mm do 150 mm/ 0.001 palca do 6inch Ločljivost: 0,1 mm/ 0.01 v Natančnost: ± 0.01 mm/ 0.01 palčni Moč: SR44/LR44 1.5 V baterije (Niso vključene) Barva: Črna Paket Vključuje: 1x Digitalni Vernier kljunasto merilo (Ne na drobno paket)

Oznake: mikro digitalni merilnik, eletronic digitalno kljunasto merilo, micromet, mestno multimet, shubler, calip, termo, digitalni mikrometer, digitalni čeljusti 300mm, vernier.