Mara je Sanje Ženske Potovalna torba lahko zložite Najlon, velike zmogljivosti, Ženske vrečko priložnostne Večfunkcijsko Ženske potovanja vrečko za shranjevanje

Ime izdelka Potovalne Torbe Material Najlon Barva Vina, rdeča, Temno modra, Roza, Svetlo modra Teža 0,4 KG Velikost L 48 W 16* H 36 cm Priložnost Potovanja Prejmejo Spalnica Prejeli Ličila Prejeli

Večfunkcijsko Ženske potovanja vrečko za shranjevanje

Barva:Vinsko rdeča, Temno modra, Roza, Svetlo modra

Teža:0,4 KG

Material:Najlon

Velikost:L 48 W 16* H 36 cm

(Opozoriti je treba, da bo 2-3 cm odklon, zaradi ročnega merjenja)

O Plačilu

1. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 7 dneh po naročilu.

2. Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

3. Sprejeti načini plačila:

Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na www.drustvo-dop-cerklje.si

v prihodnosti.Vse nadaljnje o plačilu vprašanja, prosimo, glejte to povezavo http://help.www.drustvo-dop-cerklje.si/payment_method.html , to vam lahko pomaga.

O Povratne Informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Hvala!

Če ste nezadovoljni z njim, prosim, prosim, da nas kontaktirate pred odhodom koli negativna in nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in prepričajo.Najlepša hvala!

O Ladijski

1. Package ladje takoj, ko je mogoče, po vaše plačilo,Post air mail bo trajalo približno 20-45days, nekaj coutry bo potrebno 20-60 dni,EMS(7-15days),

2. Na splošno, Večina naročila so obdelana v 5-7 delovni dan.Vendar zamudo dostava bi se zgodilo, kot je naš shranjevanje sprememb vsak trenutek.

3.Mednarodni prevoz, je treba dolgo časa,prosimo, bodite potrpežljivi, mi bo zaprto za nego najnovejše dinamične informacije, parcela lahko nenamerno škodo, vključno z poravnavanje,

in tudi izgubil, prosimo za razumevanje!Če niste prejeli vaš paket,ali je paket poškodovan,ali so v proizvode z napako, prosimo, da nam nekaj slik, kot dokaz,

če dejstvo je, res, bomo ponovno poslati nov izdelek za vas.Vse zahteve, prosimo, povejte nam pred parceli pošiljanje, ker ko parceli pošiljanje, ne moremo nič spremeniti!

Nudimo brezplačno dostavo je Kitajska post air mail, hvala

Priložnosti VsestranskiGlavni Material NajlonPotovalna Torba Potovanja DuffleVzorec Tipa TrdnaVELIKOST L 48 W 16* H 36cmSlog PriložnostnePostavka Dolžina 48cmTrdoto MEHKOZapiranje Tip zadrgoSestava Materiala NajlonBlagovna Znamka Mara je SanjeŠtevilka Modela LKYXX0983So Drawbars NoElement Širina 16cmPostavka Vrsta Potovalne TorbeElement Teža 0.4kgSpol ŽENSKEPoreklo CN(Izvora)Datum 20181117Barve Vino, rdeče, Temno modra, Roza, Svetlo modraPostavka Višina 36cm

Oznake: amulet je skyrim, 100 svile vrh, amulet iz talos, elder scroll, marija obesek, čipke tank zgornji del ženske, orseund iris vrh, modre svile vrh, skyrim, nastavek vrh.