Ženske Nosorogovo Taiyanghua Križ Ogrlica Priljubljen korejski-Modni Stil Potomec Sonce-Platirani Ogrlico, Obesek, Nakit Darilo

O izdelkih

1. Lahko preverite naše slike o stilov, barv in podrobnosti.Če imate kakršna koli vprašanja in zahteve, prosimo, obrnite na nas v vsakem času, tako da smo lahko vam lahko bolje.Hvala!

2. Smo zagotoviti kakovost nakita, ki smo ga poslali.Ko ne boste zadovoljni, vam bomo povrnili brez razloga, ampak ga je treba vrniti izvirnik in plačilo prevoza na Kitajskem.Hvala!

3. Vsak teden, če vas ne moti, vam bomo poslali nove sloge in vroče izdelke:)

povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z projektu in naših storitev, vas prosimo, vzemite si trenutek, da nas s 5 zvezdicami veliko pohval.Še naprej bomo, da vam zagotovimo visoko kakovost storitev tukaj.

2. Preden zapustite nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, za boljše rešitve.Postrežemo vas, dokler ne boste zadovoljni.

pogosta težava

Q: kaj naj naredim, če ne prejema blaga?

A: če je niste dobili blaga v 70 dneh, prosimo, obrnite na nas in vam bomo povrnili v celoti.Prosimo, ne puščajte koli slabe povratne informacije.Kot veste, poštni je izven našega nadzora.

Vprašati.Je nakit zagotovljeno?

A: Ja, če obstajajo težave s kakovostjo v nakit, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu blaga in opravljanja napako fotografije za naše potrditve.Prosimo, naj vas ne skrbi, enkrat potrdili, vam bomo povrnili celoten znesek ali vračilo za vas.

Q: ali lahko dobim popust, če želim kupiti več izdelkov?

O: Da, v primeru večjih naročil, več popustov.Prosimo, obrnite na nas po e-pošti ali trgovino upravitelj pred sklenitvijo velika naročila.Ponudili vam bomo najboljšo ceno.

Darilo Enakost Žensk, Femme,Lady,Ljubitelji, CoplueObesek Velikost Kot slikematerial KovineObliko\vzorec CvetFine ali Moda ModaSpol ŽENSKEDarilo za Dekle,Prijatelj,Žena,Mama,SestrePostavka Vrsta OgrliceKovine Tipa cinkove ZlitineŠtevilka Modela 101505Ogrlica Tip Chokers OgrliceVeriga Tip NOBENPoreklo CN(Izvora)Priložnosti StrankaZdružljivost DrugoOccasio Stranka,Poroka,Rojstni Dan,Obletnica,Blagovna Znamka Midnite StarSlog Trendy,Romantično,Bohemia,Pisarna,Priložnostne,Letnik

Oznake: jewelri, grunge ogrlica za ženske, navzkrižno necklac, necklac, sonce obesek, belo, jewelleri set, ovratnik odklopite, moda korejski, stvari potomci, choker necklac.