60 MM ZRAČNI FILTER ČISTILEC 49cc 66cc 70cc 80cc UMAZANIJO ATV QUAD SKUTER MOTORIZIRANE PRITISNI in KOLO NOVA

60 MM ZRAČNI FILTER ČISTILEC 49CC 80cc UMAZANIJO ATV QUAD SKUTER MOTORIZIRANE PRITISNI in KOLO

Material: kovina z gumo priključek

Notranji premer konektorja: 60mm

Erlenmajerico slog z dvojno plast jeklene mreže načrta

Ulov nečistoče v zraku, da bi podaljšali Življenjsko dobo motorja

Dodaj več Konjskih moči

Zagotovitev boljšega število prevoženih kilometrov in zmogljivost motorja

Prihajajo z nastavljivo sponko

Vgradnjo:

Naslednji motocikel modeli so samo za referenco, prosim izmerite svoj uplinjač je usta zunanji premer preden se odločite za nakup

primeren za večino mini dirt jamo žep kolesa in ATV'

Paketu: 1 x 60 MM ZRAČNI FILTER

OPOMBA: Nekateri modeli se lahko uporabljajo različne dele.Prosimo, preverite slike zgoraj, za podrobnosti in tehnični podatki, preden se odločite za nakup.

Na Zalogi , Ladja, Ki Se Hitro !!!

Garancija da,Blagovna Znamka P DELI MOČUmestitev na Vozilu Levo, Desno, Spredaj, ZadajDržava/Regija Proizvodnji KitajskaUstreza 66CC 80cc Visoko zmogljivih Motorjev, Motornih KolesProizvajalec Številka Dela DH-PP-395Postavka Vrsta Zračni Filtri & SistemiStanje novaIme Trgovine P-PowerpartsElement Teža 105gDel Vrsta 2 kap zračni filterIme Modela 60 mm zračni filter

Oznake: 110cc atv quad, pivo cev, 110cc atv, 110cc quad, deli za kawasaki z800, 60 mm filter, deli za motorno kolo yamaha yzf r3, rezervni deli za syma x15, 10 zračni filter, suzuki motocikla nadomestni deli.