2020 Žensk Barva Slim-fit Eno-line Ovratnik White Preplete Dolgo rokavi T-shirt Pasu Povoj Kravato Lok Trak Top za Ženske

1 Meritev V CM velikost Pleče(cm) Prsi(cm) Rokavi(cm) Dolžina(cm) M 35 88 52 56 L 36 92 53 57 XL 37 96 54 58 XXL 38 100 55 59 XXXL 39 104 56 60

Dekoracijo LokVzorec Tipa TrdnaRokav Tip Konvencionalna RokoDolžina rokav Dolg RokavŠtevilka Modela 301-38Ovratnik-Tip Horizontalna VratuLeto uvrstitve na Seznam/Sezona 2020 nian JeseniObloge Sestavina Vsebina 91%-99% Barve Elegantna Bela, Visoko-Kakovostni Razred Črna, Češnjevo Rdeče, Rose PinkVsebina Glavni Tkanina Sestava 2 10% naslednjeVzorec barvaStarost Starosti 18-35 LetKategorije Izdelkov T-shirtVsebina glavni tkanina komponente 91%-99% Rokav Slog RedniBlagovna Znamka BHDDPostopek Kolaž/šiviRazličica xiu shen xingRokav Dolžina(cm) PolnoOvratnik Poševnica vratuGlavni Tkanina Sestavine Bombažmaterial BombažGlavni tkanina sestava 2 SpandexVELIKOST M,L,XL,XXL,XXXLVrsta Tkanine BroadclothObloge Sestava BombažOblačila Dolžina RedniPriljubljena Elementi PrepleteSlog Urban prosti časGlavni Vir Pravi Strel Je Model

Oznake: ramije parkas, piknik obloge, pojdi na krila, perilo parkas, priložnostne obleke, voile krila, piknik pasovi, xuyi igralne obleke, spa day vratu.