FAN7529 SN65HVD230DR AD7416AR LT1013

€2.20

Prodaja različnih vrst IC Lahko neposredno naročite Izberite logistika potrebujete, Bomo organizirali pošljete takoj, ko possibleGood cena ,visoka kakovost in odlične storitve ,Nosin je vaša najboljša izbira .Smo ena izmed vodilnih distributer zastarela in je težko najti elektronske komponente.Naši izdelki se prodajajo v veliki Britaniji, Ameriki, na Japonskem, v Italiji in jugovzhodni Aziji in cenjena po svoji kupci,prodajo tudi po vsem svetu.Smo poslovanje z vero integritete.Dostava 1.Bomo ladja predmete v roku 3 delovnih dni po prejetem plačilu. 2.Mi lahko ladja ste ga UPS/DHL/TNT/EMS/Fedex.Pls povej mi, vaše posebne zahteve. (želene načine) 3.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Vračilo & Zamenjava 1.mi lahko gurantee kakovosti proizvoda v enem mesecu. 2. če so deli, ne more delati ,se bomo vrnili v plačilo ali replacment za vas .Opombe:znano je, da je to konkurenčna ,spremenljivi trga v tej liniji,tako da se včasih to ni končna cena za blago, ki ga zahteva.Pls, kontaktirajte nas za dodatne informacije

Združljiv Znamko/Model NOBENBlagovna Znamka MatcheasyS USB NOŠtevilka Modela IC

Oznake: 24v 5v buck, lt1085, 24v 5v usb, 12v 5v dc korak navzdol, lt1083cp, opamp, lt1083 nastavljiv urejena napajalni modul, visoka napetost moč krovu, lt1083, uf700.