3m 4m 5m Napihljivi Skladbo Gimnastika Vzmetnice Telovadnici Sušilnih Airtrack Tla Joga Olimpijske igre, Gimnastika, rokoborba Yogo Električna zračna Črpalka

€177.18

Opomba : 1: Kot tovarne smo vedno prilagojeni na velikost,barvo,logotip, tiskanje. 2:Zaradi razlike v zaslon, počakajte malo barva razlika, um previdno! 3: cene ne vključujejo uvoznih dajatev,davka.Morda boste morali dodati dodatno poštnine, če vaš naslov v samoti.Paketu: 1 x Mat Napihljivi 1 x Napihljivi črpalka Značilnosti: - Polnjenje je končano v enem trenutku. - Mat je kar za večino gimnastika in razvedriti spretnosti. - Trajno 1000-Denier dvojno steno tkanine (znan Tudi kot Padec Šiv Tkanine). - Enostavno prenosen, od telovadba v telovadnici.Zrak, Tla, je tako lahka in majhna, bo z lahkoto prilegajo na zadnji sedež avtomobila. - Nastavite v vaši dnevni sobi, dvorišču, na plaži, kjerkoli.

Podrobnosti

Izdelek napihljivi zračni posnetek/zrak mat/zrak, tla,Design Napihljiv TrampolinMOQ 1pcsŠtevilka Modela napihljivi zračni progiStarostni Razpon > 6 letmaterial pvc ponjavProizvodnja časa približno 3 delovnih dniInflacija čas 3-5 minutVELIKOST 3L*1W*0.1Hm 4L*1W*0.1Hm 5L*1W*0.1HmBarve roza,modra,rumena,zelena,črna ali po meriBlagovna Znamka CHIMEI IGRAČAVrsta napihljivi zračni progi

Oznake: airtrack, airtrack gimnastika 3m, lenovo k6 opomba k53a48 zaslon, lenovo mobile, led track 3m, lenevo, letalski stezi 1m 3m, airtrack set, airtrack nastavite 3m, tumbl progi.